Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Συμπλήρωσε κάρτες ο Αντρίγια!

Δημοφιλή

Ένα σημαντικό πρόβλημα προέκυψε στον ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική της Super League.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς αντίκρυσε την κίτρινη κάρτα από τον Φέλιξ Μπριχ στο 22ο λεπτό για μαρκάρισμα που έκανε στον Σιμάνσκι.

Αυτή είναι η τρίτη κάρτα που δέχεται στο φετινό πρωτάθλημα της Super League ο Σέρβος μεσοεπιθετικός, κάτι που αυτόματα σημαίνει πως θα απουσιάσει σε ένα από τα επόμενα παιχνίδια του ΠΑΟΚ.

Ο Zile βρισκόταν στο όριο πριν το ντέρμπι με την ένωση, έχοντας αντικρύσει την κίτρινη κάρτα στα ματς με ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα και πλέον συμπλήρωσε τρεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως κάρτες έχουν συμπληρώσει και οι Μπάμπα Ράχμαν και Τόμας Κεντζιόρα, με τον Δικέφαλο να αποφασίζει πως ο Γκανέζος θα απουσιάσει στο ματς με τον Παναιτωλικό, ενώ ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Πολωνού μπακ στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Επιπροσθέτως, στο όριο των καρτών βρίσκονται και οι Τάισον, Γιάννης Κωνσταντέλιας και Τόμας Μουργκ, οι οποίοι έχουν «κιτρινιστεί» δύο φορές στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Διαβάστε περισσότερα: «ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ DOUBLE PAOK»

Προηγούμενο άρθροΤα είπαν Λουτσέσκου-Αλμέιδα
Επόμενο άρθροTo PAOK Inside LIVE!


Τελευταία νέα

Λουτσέσκου: «Ακόμη δεν έχω καταλάβει τι κάναμε!»

Εμφανώς ενθουσιασμένος ο Ράζβαν Λουτσέσκου κατόπιν κατάκτησης του ελληνικού πρωταθλήματος, προχωρώντας σε νέο κύκλο δηλώσεων και χαρακτηρίζοντας τον ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία