Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Συλλήψεις για τον ξυλοδαρμό του Μανωλιούδη

Δημοφιλή

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Β, Γιάννης Μανωλιούδης έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στην περιοχή του λιμανιού της Θεσσαλονίκης και μάλιστα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, χωρίς ευτυχώς να διατρέχει κίνδυνο η υγεία του.

Το βράδυ της Δευτέρας (31/10) το Λιμενικό εξέδωσε ανακοίνωση για τον ξυλοδαρμό του ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου και έκανε γνωστό πως πραγματοποιήθηκαν δύο συλλήψεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του λιμενικού αναφέρει:

«Στη σύλληψη δύο (02) ημεδαπών, ηλικίας 21 και 22 ετών αντίστοιχα, προέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Θεσσαλονίκης για παράβαση των άρθρων 309, 45 και 94 του Π.Κ..

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες στην προβλήτα Α΄ του λιμένα Θεσσαλονίκης, οι ανωτέρω τραυμάτισαν δύο 19χρονους, μετά από λογομαχία.

Οι 19χρονοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» όπου παραμένουν για νοσηλεία, ενώ οι συλληφθέντες ακινητοποιήθηκαν από στελέχη της Άμεσης Δράσης της ΕΛ.ΑΣ. που είχαν σπεύσει στο σημείο μετά από τηλεφωνική κλήση στο Κέντρο Άμεσης Δράσης από την φίλη του ενός 19χρονου.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση αναζητούνται ακόμα δύο (02) δράστες».


Τελευταία νέα

Κάνοντας Πάσχα στο… γήπεδο!

Σήμερα φαντάζει σχεδόν αδιανόητο, αλλά τις δεκαετίες του 1960 και του 1970 οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της Α΄ εθνικής...

Στην ίδια κατηγορία