Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Συγκλονίζουν οι ανθρώπινες ιστορίες

Δημοφιλή

Συγκλονιστική ήταν η μαρτυρία γυναίκας σε εκπομπή του Open, που έχασε το 5χρονο παιδί της και το σύζυγό της στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

«Και μήνυση να κάνουμε σε αυτούς τους ανθρώπους, αυτοί θα εξακολουθήσουν να κάνουν τα ίδια. Στο τρένο ήταν ο σύζυγός μου μαζί με τον γιο μου. Ήταν στο πρώτο βαγόνι. Το πρώτο βαγόνι έγινε σμπαράλια. Μπήκαν μέσα ζωντανοί και μου τους βγάλανε… ούτε μπορώ να τους κηδέψω. Να κηδέψω τι; Αποκαΐδια;» ανέφερε αρχικά, και συνέχισε: «Βγαίνουν αυτοί οι άνθρωποι και λένε στον κόσμο συγνώμη και ένα πένθος. Να το κάνουμε τι; Θα μας γυρίσουν πίσω τους ανθρώπους μας; Από αυτές τις μάνες θα γυρίσουν πίσω τα παιδιά τους; Να έρθουν ψυχολόγοι στο σπίτι μας, να κάνουν τι; Δεν είμαστε τρελοί, τους ανθρώπους μας θέλουμε. Αυτοί οι άνθρωποι, αυτοί οι βουλευτές που βγαίνουν στις τηλεοράσεις και λένε συλλυπητήρια… Δεν θέλω στο σπίτι μου να πατήσει κανένας ψυχολόγος. Ούτε βουλευτής, ούτε κανείς. Χαροπαλεύουμε για τα παιδιά μας. Θα έπρεπε να ντρέπονται. Οι άνθρωποί μου γίνανε αποκαΐδια, δεν έχω τι να ταυτοποιήσω. Έχω δώσει DNA. Πρέπει να φύγουν αυτοί οι άνθρωποι αν έχουν αξιοπρέπεια γιατί θα κλάψουν και άλλες μάνες τα παιδιά τους στο μέλλον. Να παραιτηθούν όλοι τους».


Τελευταία νέα

Στις θέσεις τους για το ντέρμπι οι φίλοι του ΠΑΟΚ! (pics)

Χιλιάδες φίλοι του ΠΑΟΚ βρίσκονται στην Τούμπα και περιμένουν με ανυπομονησία να ξεκινήσει η αναμέτρηση του Άρη με τον...

Στην ίδια κατηγορία