Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Συγκλονιστική εξομολόγηση από τον Ρέι

Δημοφιλή

Ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ροντρίγκο Ρέι, μίλησε στο TyC Sports για το πρόβλημα που έχει στην ομιλία του, το οποίο τον ταλαιπωρούσε από την παιδική του ηλικία.

Όσα δήλωσε ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ:

«Παλεύω με αυτό το πρόβλημα στην ομιλία από την παιδική μου ηλικία. Είναι μια δυσφράδεια, ένα κόμπιασμα που κάποιες μέρες εμφανίζεται, κάποιες όχι.

Σκέφτομαι 20 πράγματα στο μυαλό μου, αλλά όταν έρχεται η ώρα να τα πω δεν βγαίνουν από το στόμα μου. Όταν είμαι υπό πίεση κολλάω περισσότερο.

Όταν ήμουν παιδί θύμωνα με τον εαυτό μου. Στο σχολείο στα τεστ αγχωνόμουν ότι θα φανεί το πρόβλημά μου. Κόλλησα όταν ήρθε η σειρά μου, αλλά τα κατάφερα.

Ο δάσκαλος μου έδωσε εννιά, δεν έλαβε υπόψη πώς το είπα, αλλά τι είπα. Άλλα παιδιά δεν μιλάνε δημόσια. Πήγα σε λογοθεραπευτή τελευταία φορά όταν ήμουν στη Νιούελς. Κατάλαβα ότι δεν χρειάζεται να το πολεμάω, αλλά να το αγαπήσω και να αγαπήσω τον εαυτό μου.

Τέλος αναφέρθηκε στην στιγμή που ήθελε να κάνει πρόταση γάμου στη γυναίκα του δημόσια:

«Το 2015 παίζαμε κόντρα στην Κολόν, έφερα μικρόφωνο και κάμερα, ώστε να κάνω πρόταση γάμου στην γυναίκα μου. Χάσαμε και δεν το έκανα, αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα να μην το επιχειρήσω, επειδή ίσως να μην μπορέσω να μιλήσω».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

ΕΠΟ: Εκλογές τον Ιούλιο

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου θα γίνει η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, όπως αποφάσισε σήμερα στην Εκτελεστική Επιτροπή...

Στην ίδια κατηγορία