Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Σβαμπ: «Υπάρχουν πολλά δάκρυα στα μάτια, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε»

Δημοφιλή

Ο Στέφαν Σβαμπ ήταν ο παρτενέρ του Σουαλιό Μεϊτέ στον άξονα της μεσαίας γραμμής στη σημερινή ρεβάνς της Λεωφόρου.

«Ήταν πραγματικό ένα τρελό παιχνίδι. Ήταν 130 λεπτά, δυνατά, γεμάτα πάθος και μονομαχίες, με το φινάλε να αφήνει πολλά δάκρυα στα μάτια μας. Είναι σίγουρα μια δύσκολη βραδιά, εμείς νομίζω ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, τα κάναμε όλα τέλεια» δήλωσε ο Αυστριακός χαφ, και συνέχισε: «Είμαστε πολύ τυχεροί, γιατί ο Μπάμπα είναι πολύ καλά, αλλά ήμασταν πολύ άτυχοι στα τελευταία λεπτά που δεχθήκαμε το γκολ. Μετά στα πέναλτι δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Θεωρώ πως αξίζαμε να περάσουμε στον τελικό, αλλά ο Παναθηναϊκός ήταν η πιο τυχερή ομάδα. Υπάρχουν πολλά δάκρυα στα μάτια, αλλά ξέρουμε ποιοι είμαστε και πρέπει να συνεχίσουμε. Προφανώς, υπάρχει απογοήτευση, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Για το αν πιστεύει πως ο ΠΑΟΚ μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έχει επιστρέψει: «Σίγουρα, αν έπρεπε να κρατήσουμε κάτι από το παιχνίδι είναι η εμφάνισή μας. Είμαστε μια ομάδα, μια οικογένεια, αλλά στο Κύπελλο σημασία έχει να κερδίσεις, κάτι που δεν τα καταφέραμε. Είμαστε περήφανοι που προσπαθήσαμε, αλλά υπάρχει μεγάλη απογοήτευση για αυτό που ζήσαμε στην Λεωφόρο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία