Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Σβαμπ: «Τώρα αρχίζω να εκτιμώ τη ζωή στη Θεσσαλονίκη»

Δημοφιλή

Συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του έδωσε ο Στέφαν Σβαμπ, ο οποίος μίλησε για τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη, αλλά και τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ. Ο Αυστριακός μέσος αναφέρθηκε, παράλληλα, και στους φιλάθλους του Δικεφάλου, που δημιουργούν μια «καυτή» ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Τούμπας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Λόγω του κορονοϊού, τώρα αρχίζω να γνωρίζω και να εκτιμώ τη ζωή εδώ στη Θεσσαλονίκη. Οι άνθρωποι είναι περήφανοι όταν τους συναντάς.

Είμαστε εντός των στόχων μας», είπε αρχικά ο Σβαμπ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη διαιτησία και τις μεταγραφικές κινήσεις των ελληνικών ομάδων: «Στα ντέρμπι σφυρίζουν μόνο ξένοι διαιτητές. Οι ομάδες στην Ελλάδα φέρνουν παίκτες από Αγγλία και Ιταλία. Για πολύ καιρό, εμάς τους Αυστριακούς μας έβλεπαν οι Έλληνες ως σκιέρ».

Είναι μια γήινη, ειλικρινής ατμόσφαιρα», είπε χαρακτηριστικά ο Αυστριακός χαφ του ΠΑΟΚ για την ατμόσφαιρα της Τούμπας και συμπλήρωσε αναφορικά με το πρωτάθλημα: «Κάθε παιχνίδι είναι μονομαχία τίτλου».


Τελευταία νέα

Η FORZA δίνει άλλο νόημα στην Κυριακή

Η FORZA έκανε το μεγάλο βήμα καινοτομώντας στο χώρο του Αθλητικού Τύπου Από το Σάββατο 18 Μαΐου (και όλη την εβδομάδα) κυκλοφορεί...

Στην ίδια κατηγορία