Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Σβαμπ: «Θέλω να παραμείνω στον ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Ο Στέφαν Σβαμπ μπήκε αλλαγή στο 65΄ και συνέβαλε τα μέγιστα στην τελική επικράτηση του ΠΑΟΚ.

Στις δηλώσεις του ο Αυστριακός χαφ, μεταξύ άλλων, εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στο Δικέφαλο και μετά το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιο του.

Για το πως νιώθει μετά τα δύο γκολ που πέτυχε:

«Είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνω δύο γκολ στο Ελληνικό πρωτάθλημα, κάτι το οποίο είναι πολύ ευχάριστο για κάθε παίκτη. Το πιο σημαντικό βέβαια είναι, ότι αυτά τα γκολ βοήθησαν την ομάδα να κερδίσει το παιχνίδι.  Μπήκα στο γήπεδο με πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση σήμερα, αλλά χρειάζεσαι και τύχη σε τέτοιες καταστάσεις, γιατί στο πρώτο σουτ που έκανα η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.  Σήμερα μου πήγε πολύ καλά το παιχνίδι και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό, αλλά πιο πολύ για τους τρεις βαθμούς που κέρδισε η ομάδα».

Για το αν μπήκε στον πειρασμό να δώσει το πέναλτι στον Σαμάτα:

«Ίσως να το άξιζε το γκολ ο Σαμάτα, διότι στο προηγούμενο παιχνίδι ήταν λίγο άτυχος. Πριν εκτελέσει το πέναλτι τον ρώτησα αν θέλει να το εκτελέσει εκείνος, αλλά μου απάντησε αρνητικά, λέγοντας πως είμαι ”καυτός”. Είναι σημαντικός παίκτης, είναι αυτός που μου δίνει τις ασιστ και είμαι χαρούμενος που τον έχουμε στην ομάδα και επαναλαμβάνω πως άξιζε να πετύχει κάποιο τέρμα».

Για το αν ήταν απαραίτητο το ροτέισον στο πρώτο ημίχρονο:

«Αρχικά ξέραμε πως θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί κάναμε μια μεγάλη νίκη την Κυριακή και σήμερα μπορούσαμε να χάσουμε τα πάντα. Είναι δύσκολη η διαδικασία των play off, πρέπει να είσαι διαρκώς πολύ συγκεντρωμένος, όλοι οι αντίπαλοι σου περιμένουν να χάσεις βαθμούς, οπότε δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι.  Μετά από ένα τόσο απαιτητικό ματς όπως ήταν απέναντι στον Παναθηναϊκό, ήταν δεδομένο πως η ομάδα σήμερα χρειαζόταν φρεσκάρισμα. Ο προπονητής γνωρίζει καλά, ποιοι παίκτες πρέπει να αγωνίζονται σε κάθε παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο, υπήρξαν κάποιες λεπτομέρειες, που δεν μας άφησαν να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι.  Μετά ήρθαν οι παίκτες από τον πάγκο που βοήθησαν πάρα πολύ την ομάδα και ευτυχώς με τις πέντε αλλαγές οι οποίες λειτουργούν σαν όπλο για τις ομάδες που έχουν βάθος. Τελικά, σήμερα έγινε μια πολύ καλή διαχείριση που έφερε και το τελικό νικηφόρο αποτέλεσμα».

Για το αν προτιμάει την κατάκτηση του Conference ή τον τίτλο του πρωταθλητή:

«Δεν έχω να διαλέξω κάτι, εμείς θα πάμε να τις παλέψουμε και τις δύο. Τώρα έχουμε στο μυαλό μας το πρωτάθλημα, είναι μια μακρά διαδικασία, είναι και το κύρος που σου δίνει η κατάκτηση του πρωταθλήματος, είναι κάτι δύσκολο κάτι το οποίο θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος.  Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ και μετά το ματς με την Μπριζ, για να πάμε και εκεί να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Ο στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε και τις δύο διοργανώσεις».

Για το αν θα μείνει και μετά το καλοκαίρι:

«Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω και μετά το καλοκαίρι στην ομάδα, αλλά εγώ επειδή περνάω πολύ καλά στον ΠΑΟΚ, θα ήθελα να παραμείνω».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η νέα εποχή για τη FORZA είναι εδώ!

Εκτάκτως αυτή την εβδομάδα από τη Μ. Παρασκευή και στη συνέχεια κάθε Σάββατο (και όλη την εβδομάδα) οι αναγνώστες...

Στην ίδια κατηγορία