Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Σβαμπ: «Πρέπει να παίζουμε με μεγαλύτερη εξυπνάδα»

Δημοφιλή

Το πώς διαμορφώθηκε το τελικό σκορ, αλλά και το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για τη συνέχεια ανέλυσε στις δηλώσεις του ο Στέφαν Σβαμπ.

«Είναι δύσκολη στιγμή για εμάς γιατί γκρεμίσαμε μέσα σε λίγα παιχνίδια όσα χτίζαμε όλο το προηγούμενο διάστημα. Τώρα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα. Από κάθε παιχνίδι κάτι παίρνεις, κάτι μαθαίνεις και πρέπει να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια για να αντιστρέψουμε την κατάσταση» είπε ο Αυστριακός.

Και πρόσθεσε: «Η κόκκινη κάρτα σίγουρα μας αποσυντόνισε, αλλά λάθη κάνουν όλοι οι παίκτες. Δεν πρέπει να το συζητάμε αυτό. Δεν φανήκαμε αρκετά έξυπνοι. Κάναμε δώρο και το 1-0. Έπρεπε να παίξουμε πιο έξυπνα, ήρθε και το 2-0. Παίξαμε στη συνέχεια καλύτερα αλλά ήδη είχαμε κάνει δύσκολο το έργο μας. Πρέπει να παίζουμε με μεγαλύτερη εξυπνάδα. Το αφήνουμε, κρατάμε ψηλά το κεφάλι, πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα, να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο, να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι. Έχουμε μπροστά μας ακόμα ο στόχος της 3ης θέσης και το κύπελλο. Εξαρτάται από την ενότητά μας το πως θα προχωρήσουμε».


Τελευταία νέα

Τέλος οι ξένοι διαιτητές στην Ελλάδα λόγω Άρη;

Σύμφωνα με το dikisports η Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA επανεξετάζει τη θέση της για την αποστολή ξένων διαιτητών στην...

Στην ίδια κατηγορία