Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Σβαμπ: «Να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για τη συνέχεια»

Δημοφιλή

Ο Στέφαν Σβαμπ, αφού ανέλυσε το παιχνίδι με τον Αρη, θέλησε να δει και την επόμενη μέρα για την ομάδα του.

«Δεν πατήσαμε περιοχή, γυρνούσαμε την μπάλα στις πλευρές και δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Δεν πατήσαμε στις επικίνδυνες ζώνες του Άρη, ωστόσο καταφέραμε στο 20λεπτο να μειώσουμε, ψάξαμε την ισοφάριση δεν τα παρατήσαμε παλέψαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Το παιχνίδι χάθηκε στο 45-60 εκεί όπου σκόραρε ο Άρης και στο τέλος δεν πήραμε τίποτα» ανέφερε ο Αυστριακός χαφ.

Και συνέχισε: «Δεν είχαμε την ενέργεια να πατήσουμε στις επικίνδυνες ζώνες και να απειλήσουμε έντονα, ο Άρης δεν μας έδωσε χώρους και γι’ αυτό χάσαμε. Φυσικά θέλουμε να είμαστε στην πρώτη θέση και να πάρουμε το πρωτάθλημα, τα ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για να παλέψουμε για τους τρεις βαθμούς. Έχουμε την εμπειρία με τα συνεχόμενα παιχνίδια, πρέπει να πιέσουμε τους εαυτούς μας, θα πρέπει να είμαστε κοντά στην βαθμολογία, ξέρουμε πως πρέπει να δουλέψουμε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία