Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Σβαμπ-Μπράντον: «Πρέπει να διατηρήσουμε ήρεμο το μυαλό μας»

Δημοφιλή

Για τις συνθήκες… ράγκμπι, που επικράτησαν στο παιχνίδι μεταξύ της Χαρτς και του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε ο Στέφαν Σβαμπ μετά τον αγώνα του Εδιμβούργου. «Ήταν ένα σκληρό και δυνατό παιχνίδι. Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι, ξέραμε τι θ’ αντιμετωπίζαμε. Ανταποκριθήκαμε σωστά και τα καταφέραμε. Όσο για το ράγκμπι, ρωτήστε καλύτερα τον Μπράντον, που είναι και το… αγαπημένο του άθλημα!» τόνισε στη FORZA o έμπειρος Aυστριακός χαφ.

Όσο για τη ρεβάνς της Τούμπας, υπογράμμισε:

«Η νίκη στο Εδιμβούργο μας δίνει αυτοπεποίθηση, τώρα θα παίξουμε στην έδρα μας. Νομίζω ότι στην Τούμπα θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, εμείς θα πρέπει να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα και, φυσικά, θα πρέπει και να σκοράρουμε. Θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι με την μπάλα στα πόδια και αυτό είναι πιο πιθανό να συμβεί, παίζοντας στην έδρα μας».

Από την πλευρά του, ο Μπράντον Τόμας… προειδοποίησε για τις δυσκολίες και του δεύτερου αγώνα με τους Σκωτσέζους:

«Κόντρα στη Χαρτς η δουλειά μας ήταν πιο… άσχημη σε σχέση με το κανονικό. Αλλά έπρεπε ν’ ανταποκριθούμε στο παιχνίδι της Χαρτς, που έπαιζε με βαθιές μπαλιές στην πλάτη μας. Παίξαμε καλά, αξίζαμε τη νίκη και την πήραμε. Το παιχνίδι στην Τούμπα θα είναι το ίδιο δύσκολο, όπως και στο Εδιμβούργο. Ασφαλώς και η εκτός έδρας νίκη μας δίνει αρκετές πιθανότητες για την πρόκριση στους ομίλους, ξέρουμε τις πρέπει να κάνουμε στη ρεβάνς, αλλά ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα» ανέφερε στη FORZA ο 28χρονος Ισπανός επιθετικός, που κατέληξε:

«Πρέπει να διατηρήσουμε ήρεμο το μυαλό μας και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις μας, μια και μας περιμένει το ματς πρωταθλήματος με την Κηφισιά».


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία