Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Σβαμπ: «Φανταστικό το ευρωπαϊκό ταξίδι, θέλαμε να πάμε και παρακάτω»

Δημοφιλή

Την ανωτερότητα της Μπριζ παραδέχθηκε στις δηλώσεις του ο Στέφαν Σβαμπ.

«Συγχαρητήρια στη Μπριζ. Ήταν καλύτεροι από εμάς. Κυριάρχησαν στο παιχνίδι, εμείς δεν μπορούσαμε να είμαστε απειλητικοί, δεν μπήκαμε σε επικίνδυνες ζώνες. Τους δίνουμε συγχαρητήρια. Έπρεπε να έχουμε καλύτερη απόδοση τόσο με την μπάλα, όσο και χωρίς αυτήν. Θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα, αλλά δεν το καταφέραμε. Δεν βρήκαμε λύσεις, δεν τους φέραμε σε δύσκολη θέση. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι για εμάς» είπε ο Αυστριακός χαφ.

Για τον κόσμο και την αποψινή του παρουσία: «Μας στήριξαν ξανά, τους ευχαριστούμε ήταν δίπλα μας από το πρώτο παιχνίδι, τους ζητάμε συγγνώμη που δεν τους χαρίσαμε μία πρόκριση. Είμαστε απογοητευμένοι γι’ αυτό. Σε 2-3 ημέρες μόλις ηρεμήσουμε και δούμε τι πετύχαμε θα είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά όπως και να έχει θέλαμε να πάμε παρακάτω. Ήταν ένα φανταστικό ταξίδι και το ζήσαμε μαζί με τους φιλάθλους μας και τους ευχαριστούμε που ήταν μαζί μας παντού».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία