Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Σβαμπ: «Δεν μας ενδιαφέρει η κατάσταση της ΑΕΚ»

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει σε λίγες ώρες την ΑΕΚ στο στάδιο της Τούμπας, στο πλαίσιο της δεύτερης «στροφής» των Play Off της Super League.

Ο Στέφαν Σβαμπ παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA, ενόψει την σημερινής (2/4) αναμέτρησης της ομάδας του.

Ο Αυστριακό χαφ του Δικεφάλου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην διακοπή του πρωταθλήματος αλλά στο γεγονός πως ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν θα είναι στον πάγκο των «ασπρόμαυρων».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και ανυπομονούμε για το σημερινό φανταστικό παιχνίδι».

Για το πως αξιοποίησε ο ίδιος την διακοπή αλλά και η ομάδα:

«Μας έκανε πολύ καλό η διακοπή, πριν το παιχνίδι με τον Άρη είχαμε κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών που μας στέρησαν τη συμμετοχή κάποιων παικτών. Αλλά πλέον έχουν επανέλθει όλοι και είναι κάτι πολύ σημαντικό για τον προπονητή γιατί υπάρχουν εννιά παιχνίδια για τα play off και ένα για το Κύπελλο. Οπότε νομίζω πρέπει να τους έχουμε όλους για αυτά τα παιχνίδια που ακολουθούν. Έτσι, καταφέραμε να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας αναζωογονηθήκαμε και είμαστε έτοιμοι να μπούμε στο γήπεδο».

Για το γεγονός ότι η ομάδα μετά την διακοπή δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα:

«Δεν είναι ένα θέμα που μας απασχολεί ιδιαίτερα και δεν είναι κάτι το οποίο το σκεφτήκαμε κατά την διάρκεια της διακοπής. Εμείς αυτό που κοιτάξαμε ήταν να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας, να ετοιμαστούμε και να δώσουμε την μάχη μας για τα play off που έχουν ήδη ξεκινήσει. Είναι κάτι τελείως διαφορετικό αυτή η διαδικασία σε σχέση με το πρωτάθλημα. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι, έχουμε μπροστά μας ένα ντέρμπι σε ένα γεμάτο γήπεδο οπότε ανυπομονούμε να παίξουμε αυτό το φανταστικό παιχνίδι».

Για το τι ματς περιμένει σήμερα και αν έχει ομοιότητες σε σχέση με το προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι:

«Δεν νομίζω πως θα είναι κάτι διαφορετικό. Θα τεθούν αντιμέτωπες δύο ομάδες που είναι πολύ δυνατές και ισχυρές που πιέζουν για τη νίκη. Περιμένω ένα παιχνίδι που θα είναι λεπτομερειών και φυσικά στο πάθος που θα έχουν οι ομάδες. Οπότε, δεν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με τα δεδομένα της αναμέτρησης της κανονικής περιόδου».

Για το γεγονός πως αντιμετωπίζουν μια ομάδα που είναι υπό πίεση:

«Δεν μας απασχολεί ιδιαίτερα η κατάσταση του αντιπάλου. Το κυριότερο είναι σε τι κατάσταση βρισκόμαστε εμείς έτσι και αλλιώς έχουν ξεκινήσει τα play off όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι. Η ΑΕΚ προέρχεται από ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό, ενώ και εμείς παίξαμε δύσκολα παιχνίδια αλλά προερχόμαστε από ένα σερί επιτυχημένων αποτελεσμάτων. Άρα δεν μας απασχολεί σε τι κατάσταση βρίσκεται ο αντίπαλος και δεν μπορούμε να επηρεάσουμε και ιδιαίτερα τον αντίπαλο πριν το παιχνίδι. Συμπεραίνοντας λοιπόν είναι κάτι που δεν το έχουμε καθόλου στο μυαλό μας. Εμείς από την πλευράς μας όταν παίζουμε στο γήπεδο μας σκεφτόμαστε μόνο την δική μας δουλειά και όχι τον αντίπαλο».

Για το γεγονός πως ο Λουτσέσκου δεν θα είναι στον πάγκο:
«Αν γυρίσω πίσω στην καριέρα μου είναι κάτι που δεν το έχω ξαναζήσει. Δεν ξέρω και αν οι συμπαίκτες μου έχουν βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση. Φυσικά και είναι κάτι πολύ σημαντικό η παρουσία του στον πάγκο μας βοηθάει πάρα πολύ. Αλλά υπάρχουν και οι βοηθοί που είναι και αυτοί εξαιρετικοί και μας βοηθάνε πάρα πολύ. Αλλά εμείς γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε στο γήπεδο, σίγουρα θα είναι αισθητή η απουσία του αλλά υπάρχουν άνθρωποι έτοιμοι να τον αναπληρώσουν και φυσικά είναι σημαντικό που θα είναι στο επόμενο παιχνίδι στον πάγκο».


Τελευταία νέα

Ο επιδραστικός Κέβιν Πόρτερ

Ο ΠΑΟΚ λίγο πριν την έναρξη των play out πυροδότησε την «βόμβα» με την απόκτηση του σταρ του ΝΒΑ,...

Στην ίδια κατηγορία