Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Στροφή στον Παναθηναϊκό με… Κούρτιτς!

Δημοφιλή

Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει, με τον ΠΑΟΚ να ξεκινά άμεσα την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, μετά τη νίκη επί του Άρη. Στα ευχάριστα της προπόνησης της Πρωτομαγιάς, είναι η επάνοδος του Γιάσμιν Κούρτιτς, που ακολούθησε μέρος του προγράμματος των συμπαικτών του. Κανονικά προπονήθηκε και ο Αντρέ Ρικάρντο.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση του επίσημου Δικεφάλου:

«Η νίκη αντίδρασης κόντρα στον Άρη ήρθε. Πλέον το ζητούμενο είναι να υπάρξει και συνέχεια για τον Δικέφαλο προκείμενου να πετύχει τους στόχους του μέχρι το φινάλε.

Επόμενη πρόκληση η αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Αθήνα.

Η προπόνηση της Δευτέρας (01.05) περιελάμβανε προθέρμανση, τακτική και παιχνίδι, ενώ οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα κόντρα στον Άρη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης.

Οι Ίνγκι Ίνγκασον, Ντόουγκλας Αουγκούστο και Τάισον έκαναν θεραπεία.

Η κατάσταση των δύο Βραζιλιάνων θα αξιολογείται καθημερινά. Ο Αντρέ Ρικάρντο προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος έβγαλε και ο Γιάσμιν Κούρτιτς.

Την Τρίτη (02.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για Αθήνα».


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία