Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Στον ΠΑΟΚ Αιγύπτιος τερματοφύλακας (pics-video)

Δημοφιλή

Δημοσιεύματα από την Αίγυπτο κάνουν λόγο για μεταγραφή του Αχμέντ Ναντίρ Ελ Σαγιέντ στον ΠΑΟΚ ως ελεύθερος. Το όνομα του νεαρού Αιγύπτιου τερματοφύλακα έχει συνδεθεί με τον Δικέφαλο τις τελευταίες ώρες και μάλιστα αναμένεται να γίνει μέλος του «ασπρόμαυρου» ρόστερ, πριν κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο για τους ελεύθερους.

Ο Ναντίρ, μάλιστα, έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα του Δικεφάλου, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το βίντεο της συγκεκριμένης προπόνησης δημοσιεύτηκε πριν από τρεις ημέρες, με τον 20χρονο πορτιέρε να υπερασπίζεται τα δοκάρια στο οικογενειακό δίτερμα της ομάδας. Ο Ναντίρ έχει βρεθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, κάνοντας προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ. Όπως όλα δείχνουν ο 20χρονος γκολκίπερ θα φορέσει τα «ασπρόμαυρα» τη φετινή σεζόν και το μόνο που μένει είναι η επισημοποίηση του deal. Βέβαια, ερωτηματικό αποτελεί το αν βρίσκεται στην πρώτη ομάδα ή στη δεύτερη, παρά το γεγονός ότι οι Αιγύπτιου αναφέρουν πως θα αποκτηθεί για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου.


Τελευταία νέα

Ο Φερστάπεν την Pole ο Λεκλέρκ θα εκκινήσει όμως πρώτοο!

Η ταχύτητα του διδύμου Μαξ Φερστάπεν – Red Bull Racing στην πίστα του Σπα επιβεβαιώθηκε και στις φετινές κατατακτήριες...

Στην ίδια κατηγορία