Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Στόχος η πρώτη νίκη για τον ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Αγώνα έχει σήμερα (11/11, 15:15) ο ΠΑΟΚ Β, ο οποίος φιλοξενεί στην Ευκαρπία την ΑΕΛ για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία στάθηκε άτυχη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, χάνοντας στις καθυστερήσεις τη νίκη και το διπλό στη Βέροια.

Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να πάρουν την πρώτη νίκη σήμερα εντός έδρας, έχοντας όμως απουσίες. Εκτός αποστολής είναι ο Κυριάκος Γιαξής, που έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό, ο Σπύρος Κουλούρης, ο Αχμάντ, αλλά και οι μακροχρόνιοι τραυματίες, Αποστολόπουλος και Σαλαμούρας. Ταυτόχρονα, οι Ρούμιαντσεβ και Ζίλο θα βρεθούν από τη δεύτερη ομάδα στην Κ19, για να την ενισχύσουν στον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Βόλο.

Παρόλα αυτά, για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι την αποστολή του ΠΑΟΚ Β ενισχύει ο Γιάννης Μιχαηλίδης, ώστε να αποκτήσει ρυθμό και να επιστρέψει έτοιμος στην πρώτη ομάδα.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ Β: Ταλιχμανίδης, Τσιόπτσης, Κωττάς, Μιχαηλίδης, Μορικέλι, Τασιούρας, Τσοπούρογλου, Κιτσάκης, Ουεντραόγκο, Γρόσδης, Μελετίδης, Κουτεντάκης, Δαρέλας, Χατζηστραβός, Σπυράκος, Μπράντονιτς, Σμυρλής, Σπυρίδης, Πανίδης, Γκορντεζιάνι.

Η αποστολή της ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Σουλούκος, Παπαγεωργίου Αθ., Καλουτσικίδης, Κοσονού, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Γκοτζαμανίδης, Θωμαϊδης, Γαρουφαλιάς, Πλέγας, Κ.Παπαγεωργίου, Τσουμάνης, Αντράντα, Νικολιάς, Πεντρόσο, Μαυριάς, Γλυνός και Όγκμποε.

Ο Παναγιώτης-Ραφαήλ Τσιάρας είναι ο εκλεκτός της ΚΕΔ για να διευθύνει την αναμέτρηση και βοηθοί του θα είναι οι Τάσος Καρασαββαΐδης και Λάμπρος Σακαλόγλου, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Μελέτης Γιουματζίδης. Παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Ευάγγελος Κιοτζένης.


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚάρα φουλ για τελικό!

ΠΑΟΚ εναντίον Ολυμπιακού θα είναι ο τελικός του Final 4 του πρωταθλήματος Κ15, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά. Μόνο που σε...

Στην ίδια κατηγορία