Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Στοχ: «Λάθος η επιστροφή μου στον ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Συνέντευξη σε μέσο της Τσεχίας έδωσε ο Μίροσλαβ Στοχ, μιλώντας για την καριέρα, αλλά και τις λάθος αποφάσεις, που πήρε. Μία από τις λάθος αποφάσεις, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ήταν η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2019-2020. Όπως τονίζει, είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη ως επιλογή του Ράζβαν Λουτσέσκου, ωστόσο μετά την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας, ο Αμπέλ Φερέιρα δεν τον ήθελε.

«Λάθος ήταν η μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Ήθελα να πάω εκεί, ήταν δική μου απόφαση. Αλλά μετά ο προπονητής έφυγε για τη Σαουδική Αραβία και ο νέος προπονητής δεν με ήθελε. Και όταν δεν παίζεις και δεν μπορείς να είσαι σε ρυθμό αγώνα, είναι δύσκολο. Τότε ήταν που χάλασε και κάπως άρχισα να αντιπαθώ το ποδόσφαιρο. Ούτε η μεταγραφή μου στην Πολωνία βοήθησε. Ήταν ένα μεγάλο βήμα που πήγαινα εκεί, αλλά κανείς δεν γνώριζε ότι υπήρχε covid-19. Δεν μπορούσα να προπονηθώ με καμία ομάδα, προσέλαβα έναν προπονητή με τον οποίο προπονήθηκα για επτά μήνες.

Ήρθα στο Λούμπιν τους τελευταίους τρεις μήνες, κάτι που δεν ήταν εύκολο. Μετά το δοκίμασα στο Λίμπερετς, όπου χρειαζόμουν λίγο χρόνο για να επανέλθω σε φόρμα. Ελπίζω να βοήθησα την ομάδα κι ας ήρθα μόνο από τον πάγκο των αναπληρωματικών. Αλλά αυτό μου ταίριαζε γιατί τελικά ήμουν ήδη μεγαλύτερος. Σίγουρα δεν βαθμολογώ άσχημα το Λίμπερετς, αν και θα μπορούσε να ήταν καλύτερο», είπε μεταξύ άλλων ο Μίροσλαβ Στοχ για τον ΠΑΟΚ και τη συνέχεια της καριέρας του, μετά την απομάκρυνσή του από τη Θεσσαλονίκη.


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία