Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Στο top-80 των wonderkids του πλανήτη ο Κωνσταντέλιας!

Δημοφιλή

Το όνομα του Γιάννη Κωνσταντέλια είναι «καυτό» στην Ευρώπη, καθώς εξετάζεται από αρκετά κλαμπ στα μεγάλα πρωταθλήματα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ συμπεριλήφθηκε στη λίστα «Golden Boy», η οποία περιλαμβάνει όλα τα μεγάλα ταλέντα κάτω των 21 ετών, καταγράφοντας τα στατιστικά τους σε όλες τις διοργανώσεις.

Η συγκεκριμένη πλατφόρμα παρουσιάστηκε πριν από περίπου ένα μήνα και σε αυτή βρίσκεται το όνομα του Γιάννη Κωνσταντέλια. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου καταλαμβάνει την 80ή θέση ανάμεσα στους 100 καλύτερους νέους ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη.

Φυσικά, βασικό κριτήριο για να μπει κάποιος στην εν λόγω λίστα είναι η ηλικία του, καθώς πρέπει να είναι αυστηρά κάτω των 21, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει και η συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα της χώρας του. Προσμετρώνται, παράλληλα, τα αγωνιστικά λεπτά, τα οποία κατέγραψε ένας ποδοσφαιριστής από τα τέλη Νοέμβρη έως τις 16 Ιουλίου.

Στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας «Golden Boy» βρίσκεται ο Τζαμάλ Μουσιάλα, που αγωνίζεται στη Μπάγερν Μονάχου, ενώ στη δεύτερη θέση είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ρεάλ Μαδρίτης, Τζουντ Μπέλιγχαμ.


Τελευταία νέα

Η νέα εποχή για τη FORZA είναι εδώ!

Εκτάκτως αυτή την εβδομάδα από τη Μ. Παρασκευή και στη συνέχεια κάθε Σάββατο (και όλη την εβδομάδα) οι αναγνώστες...

Στην ίδια κατηγορία