Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Στο πλευρό του ΠΑΟΚ για τον «τελικό» ο Γιαννάκης (pics)

Δημοφιλή

Όλα τα φώτα στην OPAP Arena για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ με φόντο την τέταρτη αγωνιστική της Super League σε μία «μάχη» που κρίνει εν πολλοίς την πρωτοπορία στη βαθμολογική κατάταξη του ελληνικού πρωταθλήματος, με τους «ασπρόμαυρους» να αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Τάισον εξ ου και η απουσία του από την αρχική σύνθεση κόντρα στην Ένωση. Ορμώμενος από τον τελικό του Δικεφάλου στην Αθήνα για τη διατήρηση της πρωτιάς, ο μικρός φίλαθλος της ομάδας, Γιάννης Παπαστεφανάκης, βρίσκεται στο γήπεδο των «κιτρινόμαυρων», όντας στο πλευρό του ΠΑΟΚ για ακόμη μία φορά.

Μετά την παρουσία του στις προηγούμενες αναμετρήσεις των «ασπρόμαυρων» με Άρη, Παναθηναϊκό και Λαμία ο νεαρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ δηλώνει το παρών και στη Νέα Φιλαδέλφεια, με το αγωνιστικό τμήμα κατά την άφιξή του στο γήπεδο των «κιτρινόμαυρων» να σπεύδει προς το μέρος του προκειμένου να τον χαιρετήσει.

Δείτε αναλυτικότερα όσα συνέλαβε ο φωτογραφικός «φακός»:

Στο γήπεδο, μεταξύ άλλων, βρίσκεται ο, εκ των αντιπροέδρων της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Άγγελος Αναστασιάδης, αλλά κι ο γνωστός νομικός, Ανδρέας Παπαμιμίκος. Δείτε αναλυτικότερα το αντίστοιχο φωτογραφικό στιγμιότυπο:

Υπενθυμίζεται πως ο ΠΑΟΚ προ του ντέρμπι με την ΑΕΚ ήρθε αντιμέτωπος με ένα απρόοπτο της τελευταίας στιγμής δεδομένου πως ο Τάισον τέθηκε εκτός αποστολής εξαιτίας μίας ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Λονδίνο: Νεκρός 13χρονος από επίθεση με σπαθί (video)

Νεκρό είναι ένα 13χρονο αγόρι μετά την επίθεση που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα (30/4) με σπαθί σε σταθμό του μετρό...

Στην ίδια κατηγορία