Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Στο πλευρό των πληγέντων το Makedonia Palace

Δημοφιλή

Δίπλα στους πλημμυροπαθείς στέκεται για ακόμα μια φορά η οικογένεια Σαββίδη, με το Makedonia Palace να ανακοινώνει πως, σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό, μέρος του ποσού της κάθε διανυκτέρευσης θα διατίθεται για την υποστήριξη τους.

Το δελτίο Τύπου:

«Το Makedonia Palace Hotel ανακοινώνει σήμερα πως ξεκινά ειδικό πρόγραμμα στήριξης και βοήθειας των πλημμυροπαθών στις περιοχές της Θεσσαλίας σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Με κάθε διανυκτέρευση στο Makedonia Palace Hotel, μέρος του ποσού της διανυκτέρευσης θα διατίθεται στον Ερυθρό Σταυρό. Η διάθεση μέρους του ποσού της κάθε διανυκτέρευσης είναι πρωτοβουλία που στοχεύει να συγκεντρώσει σημαντικά κεφάλαια, για να χρησιμοποιηθούν από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για την προμήθεια και παροχή πόρων και υπηρεσιών στους πλημμυροπαθείς των περιοχών της Θεσσαλίας.

Οι πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας χρειάζονται άμεσα την ανθρώπινη αλληλεγγύη από όλους, και για αυτό το Makedonia Palace Hotel αναλαμβάνει τον ρόλο ενός σημαντικού συνεργάτη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην προσπάθεια ανακούφισης και αποκατάστασης. Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πεδίο και υλοποιεί σημαντικές δράσεις υπέρ των πληγέντων και η συμβολή του Makedonia Palace Hotel θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης που αντιμετωπίζει η περιοχή.

Ο Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου, Αλκιβιάδης Σωτηρίου, δήλωσε σχετικά: “Η Θεσσαλία βρίσκεται σε μία κρίσιμη κατάσταση μετά τις φονικές πλημμύρες, και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές αποφασίσαμε να στηρίξουμε την εκεί κοινότητα και τον Ερυθρό Σταυρό. Η αλληλεγγύη είναι θεμελιώδης αξία για εμάς και με αυτό το πρόγραμμα στήριξης, τη διάθεση εσόδων από την κάθε διανυκτέρευση, θα συνεισφέρουμε στην ανακούφιση και την ανάκαμψη της περιοχής.”

Για περισσότερες πληροφορίες
Τμήμα Marketing
marketing@makedoniapalace.gr
2310 897197

Σχετικά με το Makedonia Palace Hotel:
Makedonia Palace Hotel, πολυτελές και ιστορικό ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη που προσφέρει μοναδική φιλοξενία και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Με πανοραμική θέα στη θάλασσα και προνομιακή τοποθεσία, το Makedonia Palace Hotel αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για επαγγελματίες και ταξιδιώτες που αναζητούν την τέλεια διαμονή στη Θεσσαλονίκη».

Προηγούμενο άρθροΓεμίζει ΠΑΟΚ η ΔΕΘ!
Επόμενο άρθροΜε το μυαλό στον Άρη (video)


Τελευταία νέα

Και τώρα… Παναθηναϊκός

Με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνορ να βρίσκεται σε τρελά «κέφια» αγγίζοντας το τριπλ-νταμπλ και την αύξηση των απολαβών του,...

Στην ίδια κατηγορία