Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Στο πλευρό της Καρδίτσας και του Κλάους ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Επανομής! (pics)

Δημοφιλή

Το σύνολο των ΣΦ ΠΑΟΚ συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για την αποστολή βοήθειας στις πληγείσες περιοχές, με τον ΣΦ ΠΑΟΚ «Καίσαρας» Επανομής να λέει το δικό του «ευχαριστώ» στον κόσμο που κινητοποιήθηκε. Μάλιστα, αντιπροσωπεία του Συνδέσμου ταξίδεψε στην Καρδίτσα για να μεταφέρει τα προϊόντα, όπου συναντήθηκε τόσο με τους οργανωμένους φίλους του Δικεφάλου στην πόλη, αλλά και με αυτούς της τοπικής Αναγέννησης, με τους Κλάους Αθανασιάδη και Νίκο Γκόλια να δίνουν επίσης το παρών, από πλευράς της ομάδας.

Η ανακοίνωση των φίλων του ΠΑΟΚ:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας για τη βοήθεια στους πληγέντες από τις πλημμύρες στην Θεσσαλία.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην εταιρία actrental και στον Τριαντάφυλλο Τριανταφυλλίδη, που μας παραχώρησε ΔΩΡΕΑΝ το βανάκι για να μεταφέρουμε τα πράγματα.

Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Καρδιτσας , στους ultras της Αναγέννησης Καρδίτσας και στους ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης, ειδικότερα στον Νίκο Γκόλια και στον δικό μας αργηχό τον Στέφανο Αθανασιάδη.

Ήρθαμε για λίγο και “μαύρισε” η ψυχή μας με την καταστροφή που είδαμε. Μόνο κουράγιο και δύναμη σε σας που ζείτε μέσα σε αυτήν.
Τέλος, τονίζουμε ότι την βοήθεια στον συνάνθρωπό μας δεν την κάνουμε για την λεζάντα αλλά γιατί έτσι γεννηθήκαμε και έτσι μας έμαθαν αυτοί που έκαναν τον ΠΑΟΚ μας μεγάλο.

Οι φωτογραφίες βγαίνουν, γιατί σε λίγο καιρό οι υποκριτές και οι δήθεν θα ξεχάσουν τους οπαδούς και θα τους συμπεριφέρονται όπως οι κυρ παντεληδες, δηλαδή ως παιδιά κατώτερου θεού της σάπιας κοινωνίας.

Η ΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΦΟΡΜΗ.
ΒΙΖΙΜ ΠΑΟΚ
Μετά τιμής,
ΣΦ ΠΑΟΚ ΚΑΙΣΑΡΑΣ ΕΠΑΝΟΜΗΣ».


Τελευταία νέα

Το ρεκόρ του Μαργαρίτη και η ξεχωριστή επίδοση του Πόρτερ

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 84-66 στο πρώτο αγώνα της σειράς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και πλέον...

Στην ίδια κατηγορία