Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Στο Περιστέρι για το Break

Δημοφιλή

Σημαντικό αγώνα έχει σήμερα (3/6, 19:15) ο ΠΑΟΚ mateco, ο οποίος αντιμετωπίζει το Περιστέρι στο Game 1 της σειράς των μικρών τελικών της Basket League. Ο Δικέφαλος δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του πρωταθλήματος και πλέον η προσοχή του στρέφεται στους μικρούς τελικούς, όπου θα διεκδικήσει την τρίτη θέση.

Φυσικά, το έργο του δεν θα είναι εύκολο, αφού έχει μπροστά του μια σειρά απαιτητικών αγώνων, παίζοντας με μειονέκτημα έδρας. Το σημερινό παιχνίδι διεξάγεται στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», ενώ το Game 2 είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη (7/6) στις 19:15. Η ομάδα του Φώτη Τακιανού έχει στοχεύσει από την αρχή των Play off στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με τον κόουτς της ομάδας να τονίζει τη σημασία αυτών των αναμετρήσεων.

«Ξεκινάμε την σειρά των αγώνων μας με το Περιστέρι και σε αντίθεση με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και όσους υποστηρίζουν ότι η 3η θέση δεν έχει μεγάλη σημασία, θα έλεγα ότι υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και η 3η θέση έχει πολύ μεγάλη σημασία για μας. Θέλουμε να την διεκδικήσουμε και να την κατακτήσουμε», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Φώτης Τακιανός στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για τέταρτη φορά σήμερα, με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να έχει αποσπάσει νίκες απέναντι στον Δικέφαλο.


Τελευταία νέα

Τέλος εποχής στην Ρεάλ Μαδρίτης

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής «Relevo» ο Λούκα Μόντριτς δεν θα συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη σεζόν, καθώς...

Στην ίδια κατηγορία