Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Στο Παλατάκι για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα

Δημοφιλή

Παιχνίδι έχει σήμερα (28/10, 18:00) η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, η οποία φιλοξενεί στο κλειστό γήπεδο της Πυλαίας τη Θέτιδα Βούλας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών. Αυτό θα είναι το πρώτο εντός έδρας ματς για το πρωτάθλημα, αφού στην πρεμιέρα ο Δικέφαλος ταξίδεψε στον Πειραιά, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να φύγει με τη νίκη απέναντι στον ΟΣΦΠ.

Το σύνολο του Ντάρκο Ζάκοτς προετοιμάστηκε σκληρά για το παιχνίδι κόντρα στην Θέτιδα και στόχος είναι η πρώτη εγχώρια νίκη. Η Θέτις Βούλας στην «πρεμιέρα» της Volley League γυναικών επικράτησε με 3-1 του ΑΟ Θήρας.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€
VIP: 10€

Οι δηλώσεις του προπονητή, Ντάρκο Ζάκοτς, στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ:

«Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε αντιμετωπίσει την Θέτιδα Βούλας στο τουρνουά της Λαμίας, και έχουμε δείγματα σχετικά με τον αντίπαλο μας. Μετά το παιχνίδι της «πρεμιέρας», περιμένω από την ομάδα μου να βγάλει αντίδραση, καθώς είναι σημαντικό να δημιουργούμε με το καιρό μαχητικό πνεύμα.

Πρέπει να δείξουμε την ποιότητα μας και την αφοσίωση μας για τη νίκη. Υπάρχουν κάποια προβλήματα σχετικά με μικροτραυματισμούς, αλλά όλα τα κορίτσια θα πρέπει να δίνουν το 100% τους. Το καλύτερο ιατρικό μετά από μία ήττα είναι η νίκη, και ελπίζω να επανέλθουμε στον δρόμο των νικών».


Τελευταία νέα

Οριστική η αποχώρηση του Τούχελ από την Μπάγερν

Οριστική είναι η αποχώρηση του Τόμας Τούχελ από τον πάγκο της Μπάγερν. Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε έντονη φημολογία που ήθελε...

Στην ίδια κατηγορία