Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Στο… μικροσκόπιο των Ιταλών ο Μάρκος Αντόνιο

Δημοφιλή

Ο Μάρκος Αντόνιο αγωνίστηκε για δεύτερη φορά στη βασική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, κόντρα στον Πανσερραϊκό, σκοράροντας μάλιστα ένα υπέροχο γκολ, που ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Αυτό ήταν το δεύτερο τέρμα του Βραζιλιάνου με τα «ασπρόμαυρα», με τα ΜΜΕ της Ιταλίας, και πιο συγκεκριμένα αυτά που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της Λάτσιο, σημειώνοντας πως «δείχνει να ξαναβρίσκει τα πατήματα του στην Ελλάδα». Άλλωστε, ο Μάρκος Αντόνιο αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ ως δανεικός από την ομάδα της Ρώμης, με τον Δικέφαλο να διατηρεί και οψιόν αγοράς.

Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί:

«Μετά από μια δύσκολη χρονιά στη Λάτσιο, ο Μάρκος Αντόνιο ξαναβρίσκει τον εαυτό του. Ο μεσοεπιθετικός που το καλοκαίρι μετακόμισε στον ΠΑΟΚ και στη Θεσσαλονίκη, επιστρέφει σιγά- σιγά στα εξαιρετικά στάνταρ που είχε δείξει με τη φανέλα στη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Μόλις επέστρεψε από τον δύσκολο τραυματισμό του, που τον κράτησε εκτός μέχρι τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου, επέστρεψε στη δράση, αγωνιζόμενος ως βασικός στα δύο τελευταία παιχνίδια Κυπέλλου.

Στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό για το Κύπελλο Ελλάδας, ο γεννημένος το 2000 μέσος κατάφερε να βρει το δεύτερο γκολ του με τον ΠΑΟΚ, σε έξι ματς, με ένα όμορφο σουτ με το δεξί, έξω από την περιοχή. Μια «ένεση» αυτοπεποίθησης για τον Βραζιλιάνο, που στο τέλος της σεζόν θα μπορούσε είτε να παραμείνει στην Ελλάδα, είτε να επιστρέψει την ιταλική πρωτεύουσα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η αποθέωση Νεραντζάκη σε Πόρτερ

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, στην οποία η ομάδα του γνώρισε...

Στην ίδια κατηγορία