Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Στο μικροσκόπιο της UEFA το Μπριζ-ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ μετά το ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια έχει μπροστά του τη μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση, με τις «μονομαχίες» με την Κλαμπ Μπριζ, για τα προημιτελικά του Conference League.

Η πρώτη αναμέτρηση είναι ορισμένη για την ερχόμενη Πέμπτη (11/3, 22:00), στο Βέλγιο, με την UEFA να κάνει το δικό της αφιέρωμα μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, και με αναφορά στον Μιρτσέα Λουτσέσκου.

Όπως αναφέρει:

«Η Κλαμπ Μπριζ πέρασε στα προημιτελικά αφού ανέτρεψε την πρώτη ήττα από τη Μόλντε, αλλά τα αποτελέσματα στο εγχώριο πρωτάθλημα οδήγησαν στην αποχώρηση του Νορβηγού προπονητή, Ρόνι Ντέιλα. Ένα από τα πρώτα θέματα στην ατζέντα του διαδόχου του, θα είναι αυτή η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ξεπέρασε την ήττα με 2-0 στο Ζάγκρεμπ από τη Ντιναμό, με μια εντός έδρας νίκη με 5-1.

Ο προπονητής Ράζβαν Λουτσέσκου, δέχθηκε μετά το παιχνίδι με τη Ντιναμό μια επίσκεψη από τον πατέρα του, τον διάσημο Ρουμάνο προπονητή, Μιρτσέα Λουτσέσκου. Εκείνο το βράδυ είχε πει: «Έχουν περάσει 50 χρόνια από τότε που ήμουν οπαδός. Αρχίζω να καταλαβαίνω πως αισθάνονται οι οπαδοί».

Ο Ράζβαν από την πλευρά του διατηρεί την ψυχραιμία του ενόψει του επόμενου τεστ της ομάδας. «Πρέπει να σεβόμαστε τους αντιπάλους μας. Κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος. Κάθε αντίπαλος έχει τα δυνατά του σημεία».

Η Κλαμπ Μπριζ πέρασε στους τελευταίους οκτώ αφού επανεξέτασε το έλλειμμα του πρώτου αγώνα εναντίον της Μόλντε, αλλά τα αποτελέσματα στο εγχώριο πρωτάθλημα οδήγησαν τελικά στην αποχώρηση του Νορβηγού προπονητή της Ρόνι Ντέιλα. Ένα από τα πρώτα θέματα στην ατζέντα του διαδόχου του θα είναι αυτή η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ξεπέρασε τις πιθανότητες και στους 16, ανακάμπτοντας από την ήττα με 2-0 από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τη νίκη εντός έδρας με 5-1.

Το ήξερες?

Η Κλαμπ Μπριζ και ο ΠΑΟΚ συναντήθηκαν στη φάση των ομίλων του Europa League το 2010/11, με τις δύο αναμετρήσεις να μην έχουν νικητή: αμφότερες έληξαν 1-1».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ματσάρες σε Conference και Europa League

Καταπληκτικός σε εξέλιξη, ένταση και σασπένς ήταν κι ο δεύτερος ημιτελικός του Europa Conference League, με τη Φιορεντίνα να...

Στην ίδια κατηγορία