Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Στο επίκεντρο των Τούρκων ο Κουλιεράκης

Δημοφιλή

Με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του αρκετές φορές την φετινή σεζόν.

Η τούρκικη ιστοσελίδα «Haber.gr» που ασχολείται με διάφορα θέματα της χώρας μας, έφερε στο προσκήνιο τον αμυντικό του Δικεφάλου, σχολιάζοντας την εκτόξευση του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και το μέλλον του στα «ασπρόμαυρα».

Αναλυτικά:

«Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που επωφελήθηκε πολύ από την παρουσία του στο Conference League και αύξησε την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, που έκανε συντονισμένη προσπάθεια για την απόκτησή του τον περασμένο Ιανουάριο, είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα, καθώς οι Γερμανοί γνώριζαν από πρώτο χέρι τις ικανότητες του Έλληνα αμυντικού από τα δύο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Στην Άιντραχτ πιθανότατα θα ξαναπροσπαθήσουν για τον Κουλιεράκη, ενώ είναι βέβαιο ότι η περίπτωση του θα απασχολήσει έντονα και άλλες ομάδες την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει ρήτρα εξαγοράς στο συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ, το οποίο ισχύει μέχρι το καλοκαίρι του 2026, η ομάδα του θα έχει το πάνω χέρι στις όποιες διαπραγματεύσεις».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ανακοίνωση Βόλου για αλλαγή του διαιτητή VAR με… αιχμές

Αλλαγή στο διαιτητή του VAR υπήρξε στην αναμέτρηση του Βόλου με τον Πανσερραϊκό, χωρίς ωστόσο η ΠΑΕ του Βόλου...

Στην ίδια κατηγορία