Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Στο επίκεντρο ο Μάρκος Αντόνιο

Δημοφιλή

Ο Μάρκος Αντόνιο παραμένει εκτός προπονήσεων και συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης προκειμένου να θέσει τον εαυτό του στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου ενόψει των επικείμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Εν μέσω διακοπής, λόγω των εθνικών ομάδων, όμως, τέθηκε στο προσκήνιο δεδομένου πως προσφέρθηκε χρόνος για την αγωνιστική του ανάκαμψη.

Εν μέσω διακοπής, τα ιταλικά ΜΜΕ ασχολήθηκαν με την περίπτωση του Μάρκος Αντόνιο επισημαίνοντας πως:

«H διακοπή για τις εθνικές ομάδες σταματούν το ελληνικό πρωτάθλημα και δίνουν στον Μάρκος Αντόνιο περισσότερο χρόνο για να προσπαθήσει να ανακάμψει. Ο Βραζιλιάνος μέσος, μάλιστα, δεν έχει κάνει ακόμα το ντεμπούτο του στη σεζόν και ακόμη και στο τελευταίο παιχνίδι, όπου ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-1 την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο Conference League, το παρακολουθούσε από τις κερκίδες».

Βάσει χρονοδιαγράμματος, ο 23χρονος αναμένεται να λαμβάνει μέρος στα προγράμματα προπονήσεων με το υπόλοιπο γκρουπ μετά τη διακοπή και το ιδανικό σενάριο θα ήταν να δηλώσει παρών στις αγωνιστικές υποχρεώσεις το συντομότερο δυνατό όμως από πλευράς «ασπρόμαυρων» δεν τίθενται ρίσκα.


Τελευταία νέα

Ανεβαίνουν Τζούρασεκ-Βέλεθ ενόψει ΠΑΟΚ

Την προετοιμασία του για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε και ο Άρης, με τον...

Στην ίδια κατηγορία