Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Στίβος: Το αφιέρωμα του ΠΑΟΚ στον Ανέστη Μανταρτζίδη

Δημοφιλή

Αναμφισβήτητα ο Ανέστης Μανταρτζίδης αποτελεί πυλώνα για το Τμήμα Στίβου του ΠΑΟΚ. Ένας ακούραστος εργάτης, ο οποίος εδώ και 40 ολόκληρα χρόνια προσφέρει την ψυχή του στον ΠΑΟΚ

Όπως αναφέρει το αφιέρωμα του «ασπρόμαυρου» ΑΣ:

«Από το 1983 ως το 1993 φόρεσε τη φανέλα του Σωματείου ως αθλητής στίβου του άλματος σε μήκος με πολλές πανελλήνιες νίκες και ατομικό ρεκόρ 7.55.

Απ’ το 1994 όπου και αποφάσισε να «κρεμάσει τα παπούτσια του», και μέχρι σήμερα είναι προπονητής στο τμήμα στίβου του ΠΑΟΚ, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι αυτά τα 29 χρόνια.

Στην προπονητική του καριέρα έχει αναδείξει πολλούς αθλητές του ΠΑΟΚ.

Ενδεικτικά αναφέρονται οι:

Καρώνη Σοφία 6,15 στο μήκος και 13,20 στο τριπλούν
Παπουτσή Ευδοξία 5,98 στο μήκος και 13,05 στο τριπλούν
Μανταρτζιδης Γιάννης 7,45 στο μήκος και 15,32 στο τριπλούν
Σκυλίτσης Γεώργιος 10.70 στα 100μ.
Μπουλγκουριδης Γεώργιος 7,40 στο μήκος και 15.20 στο τριπλούν
Χατζηχρηστιδης Νίκος 7,05 στο μήκος στην κατηγορία των Παίδων και πολλούς άλλους μέχρι και σήμερα.

Επίσης, ο Ανέστης Μανταρτζίδης γυμνάζει τον πρωταθλητή με αναπηρίες, Θανάση Προδρόμου, ο οποίος αναδείχθηκε ασημένιος Παραολυμπιονίκης στους Παραολυμπιακούς του Τόκιο το 2021 και χάλκινος και 3η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ΑμεΑ στο Παρίσι φέτος το καλοκαίρι, στις 17 Ιουλίου 2023.

Ο ίδιος δηλώνει για τους στόχους του αποκλειστικά στο acpaok.gr:

«Στόχος μου είναι να αναδείξω όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά απ’ τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και να στηριζόμαστε όσο το δυνατόν σε δικά μας παιδιά και να περιορίσουμε στο ελάχιστο τις μεταγραφές.»

Ο Ανέστης Μανταρτζίδης αποτελεί το δεξί χέρι της εφόρου του τμήματος στίβου, η οποία όπως έχει η ίδια δηλώσει ουκ ολίγες φορές, τον σέβεται πάρα πολύ ως προπονητή αλλά και ως άνθρωπο.

Μάλιστα, αναγνωρίζοντας την τεράστια προσφορά του στο άθλημα και στο Σύλλογο, πορεύεται πάντα μαζί του έχοντάς τον δίπλα της, όχι μόνο ως προπονητή, αλλά και ως τεχνικό σύμβουλο, αναλύοντας με τις επιστημονικές γνώσεις του πολλά αθλητικά κομμάτια, θεωρώντας τη συμβολή του και τη συμβουλή του καθοριστική.

Ο Ανέστης Μανταρτζίδης δηλώνει για τη συνεργασία του με την έφορο του τμήματος στίβου:

«Εύχομαι να συνεχιστεί αυτή η τρομερή συνεργασία σε όλα τα επίπεδα με την έφορο του τμήματος Τάνια Κεραμυδά. Εύχομαι να συνεχιστεί για άλλα τόσα χρόνια και μέχρι να αποχωρήσω απ’ το τμήμα και να φτάσουμε μαζί τον ΠΑΟΚ όσο πιο ψηλά γίνεται!»


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία