Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Στηρίζει Ζέρβα ο Πειραιάς

Δημοφιλή

Τεράστιο ενδιαφέρον για το αποτέλεσμα των Δημοτικών εκλογών στο Δήμο Θεσσαλονίκης, δείχνουν στον Πειραιά. Για να είμαστε περισσότερο ακριβείς, αγωνιούν για το αποτέλεσμα των εκλογών στο Δήμο της Θεσσαλονίκης.

Η Θεσσαλονίκη και ο έλεγχος της, αποτελεί διαχρονικά στόχος διαφόρων συστημάτων που επιχειρούν να επηρεάσουν καταστάσεις και εν τέλει να ελέγχουν την πόλη σε διάφορα επίπεδα. Η Θεσσαλονίκη παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον σε όλους τους τομείς και ο έλεγχος της σε διοικητικό, οικονομικό, τουριστικό και επικοινωνιακό επίπεδο, αποτελεί διαχρονικά ταμπού για τα κέντρα εξουσίας της Αθήνας.

Αυτή τη φορά, ο εκλεκτός είναι ο Κωνσταντίνος Ζέρβας. Η υποψηφιότητα του νυν Δημάρχου Θεσσαλονίκης, μόνο ασυγκίνητο δεν αφήνει το ερυθρόλευκο σύστημα. Η δράση τους το τελευταίο χρονικό διάστημα, προδίδει και τις προθέσεις τους.

Το ενδεχόμενο εκλογής του κ. Ζέρβα, προφανώς εξυπηρετεί το πλάνο τους για την Θεσσαλονίκη. Μόνο τυχαίες λοιπόν δεν είναι οι σχεδόν καθημερινές παρουσίες – συνεντεύξεις του Κωνσταντίνου Ζέρβα, στον τηλεοπτικό MEGA. Το ίδιο συχνά φιλοξενείται ο κ. Ζέρβας, στον ραδιοφωνικό σταθμό των «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ» καθώς επίσης και στην εβδομαδιαία εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ. Ο όμιλος έχει επιδοθεί σε μια αγωνιώδη προσπάθεια προβολής του κ. Ζέρβα, το προφίλ του οποίου έχει πληγεί (μάλλον ανεπανόρθωτα) στους πολίτες της Θεσσαλονίκης, μετά από τα 4 χρόνια άσκησης διοίκησης.

Την ίδια ώρα, άλλοι υποψήφιοι για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, όπως οι κ.κ. Αγγελούδης και Πέγκας, αγνοούνται επιδεικτικά από το συγκεκριμένο μιντιακό group που όπως είναι γνωστό, βρίσκεται υπό τον απόλυτο έλεγχο του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Παράλληλα, άξιο αναφοράς είναι πως το συγκεκριμένο μιντιακό γκρουπ, συχνά – πυκνά, επιτίθεται στον υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στέλιο Αγγελούδη (αποτελεί το αντίπαλο δέος του Κωνσταντίνου Ζέρβα) με τον οποίο, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα αναμετρηθεί ο σημερινός Δήμαρχος στον δεύτερο γύρο των Δημοτικών εκλογών με «τρόπαιο» τον Δήμο Θεσσαλονίκης.
Μια απλή σύνδεση των γεγονότων, οδηγεί και τον αδαή στο συμπέρασμα για τον ποιος είναι ο εκλεκτός του Πειραιά για τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Το ερώτημα είναι αν θα καταφέρουν να πετύχουν το στόχο τους ή θα πάρουν την απάντηση τους από την ψήφο των Θεσσαλονικέων.


Τελευταία νέα

Η «ασπρόμαυρη» αγκαλιά που ταξίδεψε έως τη Κορέα

Παγκόσμιο viral έγινε μέσα από τα social media η παρουσία του μικρού Γιαννάκη στην αγκαλιά του Στέφαν Σβαμπ, κατά...

Στην ίδια κατηγορία