Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στην… βάση του ξανά ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Στη αεροδρόμιο Μακεδονία έφτασε λίγο μετά τις 15:00 η αποστολή του ΠΑΟΚ. Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους στη Λάρνακα της Κύπρου και πλέον ετοιμάζονται για το πρώτο επίσημο παιχνίδι για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Δικέφαλος πραγματοποίησε τρεις φιλικές αναμετρήσεις επί κυπριακού εδάφους αποσπώντας συνολικά τρεις νίκες. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχηματισμούς, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα από τα φιλικά με Ασντόντ, ΑΕ Λεμεσού και Άρη Λεμεσού. Οι «ασπρόμαυροι» πάτησαν Θεσσαλονίκη και αναμένεται να ξεκουραστούν σήμερα (6/12) και αύριο (7/12). Μάλιστα, η ομάδα θα επιστρέψει στις προπονήσεις την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου.

Μάλιστα, στην προπόνηση της Πέμπτης αναμένεται να επανενταχθούν σε φουλ ρυθμούς οι Λευτέρης Λύρατζης και Μάριος Τσαούσης. Στον αντίποδα, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς αναμένεται να ενσωματωθεί στις προπονήσεις την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, όταν και φτάνει στη Θεσσαλονίκη, μετά την έξτρα άδεια που εξασφάλισε λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική Σερβίας.


Τελευταία νέα

Γέμισε με κόσμο η Νέα Μεσημβρία

Επιστροφή των διεθνών ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ επιφύλασσε η σημερινή (28.03) προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας, με τον...

Στην ίδια κατηγορία