Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στην Θεσσαλονίκη για την ισοφάριση!

Δημοφιλή

Την Τετάρτη (3/5) το πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα εκτός έδρας από τον ΓΣ Περιστερίου με 12-10, στο πλαίσιο του Game 1 των θέσεων 5-6 του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Δικέφαλος δεν ανταποκρίθηκε στο κομμάτι της επίθεσης στην πρώτη περίοδο, ωστόσο δεν άφησε τους γηπεδούχους να ξεφύγουν στο σκορ, με το πρώτο οκτάλεπτο να ολοκληρώνεται με 3-1.

Στην δεύτερη περίοδο ο ΠΑΟΚ έκλεισε την ψαλίδα του σκορ, ανεβάζοντας τον ρυθμό του. Ξεκίνησε μειώνοντας αρχικά σε 3-2, ενώ λίγο αργότερα με δύο συνεχόμενα τέρματα διαμόρφωσε το σκορ ημιχρόνου σε 5-4.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν… μουδιασμένοι αλλά στη συνέχεια ανέβασαν τον ρυθμό τους. Ο Δικέφαλος κατάφερε να μειώσει σε 8-5 και αμέσως μετά σε 8-6, ενώ λίγα δευτερόλεπτα πριν λήξη του τρίτου οκταλέπτου διαμόρφωσε το σκορ σε 9-7.

Στην τελευταία περίοδο έπεσε ο ρυθμός της αναμέτρησης και από τις δύο πλευρές. Ο ΠΑΟΚ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έγραψε το 11-8 και λίγο αργότερα μείωσε σε 12-9 όμως δεν κατάφερε να πάρει την νίκη, καθώς ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τελικό σκορ 12-10.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-3, 4-3, 3-3


Τελευταία νέα

Τελευταία πρόβα πριν τον «τελικό» για τον ΠΑΟΚ

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του βρίσκεται ο ΠΑΟK που αντιμετωπίζει το Σάββατο (27/4, 20:15) στο Παλατάκι το Μαρούσι,...

Στην ίδια κατηγορία