Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Στην τελική ευθεία για το παιχνίδι Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ Morris, ενόψει του, εκτός έδρας, αγώνα Κυπέλλου κόντρα στη Δόξα Δράμας (13/03, 16:00). Οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» στρέφουν το βλέμμα τους στις υποχρεώσεις του κυπέλλου, θέλοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Η αναβολή του παιχνιδιού του πρωταθλήματος κόντρα στον ΟΦΗ, λόγω των τεσσάρων διεθνών του ΠΑΟΚ Morris στην Εθνική Κορασίδων, ανάγκασε τις παίκτριες του Δικεφάλου να προετοιμαστούν περισσότερο για το παιχνίδι του κυπέλλου, το οποίο θέλουν να αντιμετωπίσουν με απόλυτη σοβαρότητα.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης και το τεχνικό τιμ, δουλεύουν στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, μέσω ειδικευμένων ασκήσεων, αλλά και στο τακτικό κομμάτι και τις στημένες φάσεις. Ο Έλληνας τεχνικός δουλεύει δίχως τις Τζούρτζεβιτς, Θεοδωράκη, Αργυρίου και Κιουρεξίδου, οι οποίες βρίσκονται στην Σερβία με την Εθνική Κορασίδων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία