Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Στην τελική ευθεία για Χάιντουκ ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Η αντίστροφη μέτρηση για τη ρεβάνς με την Χάιντουκ Σπλιτ στο γήπεδο της Τούμπας έχει ξεκινήσει. Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, καθώς η προσοχή όλων στρέφεται στον αγώνα απέναντι στους Κροάτες, ο οποίος θα κρίνει την πρόκριση στα Play off του UEFA Conference League. Οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται καθημερινά στη Νέα Μεσημβρία, προκειμένου να προπονηθούν και να προετοιμαστούν για την αναμέτρηση της Πέμπτης (17/8).

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δίνει βαρύτητα στην τακτική με έμφαση στο επιθετικό κομμάτι, εκεί όπου δυσκολεύεται να δημιουργήσει και να ολοκληρώσει τις ευκαιρίες του ο Δικέφαλος. Σημαντικό είναι πως ο Ρουμάνος τεχνικός έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, καθώς το ιατρικό δελτίο της ομάδας είναι κενό.

Μπορεί να είναι 15 Αυγούστου σήμερα, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ οφείλουν να συνεχίσουν την προετοιμασία τους. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας.

Το βράδυ αναμένεται να ανακοινωθεί το πρόγραμμα της αυριανής (16/8) ημέρας, αναφορικά με τις συνεντεύξεις Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου και του Ιβάν Λέκο, αλλά και τις τελευταίες προπονήσεις των δύο ομάδων.


Τελευταία νέα

Η… ένταση του Εμπαπέ με τον πρόεδρο της Παρί

Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί είχε μια έντονη συζήτησε με τον Κιλιάν Εμπαπέ και όπως αναφέρουν στη Γαλλία, ο λόγος...

Στην ίδια κατηγορία