Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Στην Ρεάλ Μπέτις ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος (video)

Δημοφιλή

Παίκτης της Ρεάλ Μπέτις θεωρείται από χθες (26/10) το βράδυ ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός είχε μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό μετά από 2.5 χρόνια κι έψαχνε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Το καλοκαίρι συνδέθηκε με αρκετές ομάδες της Serie A, ωστόσο οι οικονομικές απαιτήσεις του ήταν υψηλές κι έτσι δεν είχε βρει ομάδα.

Ο Παπασταθόπουλος πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις με επιτυχία και πλέον ανήκει στο ρόστερ της ομάδας από την Ανδαλουσία. Η ανακοίνωση της μεταγραφής του Σωκράτη στην Μπέτις έγινε με ευφάνταστο τρόπο, καθώς σε βίντεο στα social media, το… μακροσκελές «Papastathopoulos» είναι κωδικός WiFi στον υπολογιστή της ομάδας, ο οποίος έχει φόντο την ελληνική σημαία.

Έχει παίξει σε Serie A (Τζένοα, Μίλαν), Bundesliga (Βέρντερ Βρέμης, Ντόρνμουντ) και Premier League (Άρσεναλ) και πλέον ήρθε η ώρα της Primera Division.

Διαβάστε περισσότερα: «ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ DOUBLE PAOK»


Τελευταία νέα

Το αδιανόητο ρεκόρ του Μαργαρίτη και όλα τα «ασπρόμαυρα» milestones

Ακόμα ένα ιστορικό ρεκόρ κατέγραψε ο, αρχηγός του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Μαργαρίτης, πιάνοντας στην κορυφή των περισσότερων συμμετοχών, ανεξαρτήτως διοργάνωσης,...

Στην ίδια κατηγορία