Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Στη Γ΄εθνική της Βραζιλίας ο Ζαμπά!

Δημοφιλή

Σε ομάδα της τρίτης κατηγορίας της Βραζιλίας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λέο Ζαμπά, όπως ανακοίνωσε μέσω instagram, μετά το «διαζύγιο» με τον ΠΑΟΚ.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ  υπέγραψε συμβόλαιο με την Σάο Μπερνάρντο, ομάδα που ανήκει γεωγραφικά στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Σάο Πάολο και αγωνίζεται ως νεοφώτιστη στην τρίτη κατηγορία.

«Χαίρομαι που επέστρεψα στη Βραζιλία και χαρούμενος που θα αγωνιστώ ξανά στο πρωτάθλημα Παουλίστα. Ευχαριστώ την εμπιστοσύνη του διοικητικού συμβουλίου της Σάο Μπερνάρντο για την ευκαιρία», δήλωσε ο Ζαμπά που θα έχει προπονητή τον Ζανάρντι με τον οποίο συνεργάστηκε στις ομάδες νέων της Κορίνθιανς.

«Γνωρίζω τη δουλειά του και μόλις έμαθε ότι το συμβόλαιό μου είχε τελειώσει στον ΠΑΟΚ με πήρε τηλέφωνο. Με είχε ήδη καλέσει για να έρθω στο περσινό πρωτάθλημα Παουλίστα, αλλά είχα ακόμα συμβόλαιο εκεί και δεν υπήρχε περίπτωση να έρθω» σημείωσε και τόνισε: «Η ομάδα είναι συνεχώς σε ανοδική πορεία και νιώθω ήδη πολύ καλά με την ομάδα. Ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα είτε με γκολ είτε με ασίστ για να συνεχίσει τις επιτυχίες», ανέφερε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Λέο Ζαμπα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Jabá (@leojaba)

Προηγούμενο άρθροΤο PAOK Inside LIVE!
Επόμενο άρθροΠρώτη στη Θεσσαλονίκη με απουσίες


Τελευταία νέα

Οργή της οικογένειας Φύσσα για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου

«Προσβολή στα θύματα της Χρυσής Αυγής και των οικογενειών τους» χαρακτηρίζουν, με δήλωση τους, οι συνήγοροι της οικογένειας του...

Στην ίδια κατηγορία