Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Στενή παρακολούθηση σε ΠΑΟΚ από Μπριζ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ έβγαλε «μέταλλο» στη Νέα Φιλαδέλφεια, επέστρεψε από την κόλαση του 2-0 και κόντρα σε ΑΕΚ και… σφυρίγματα κατάφερε να πάρει μια πολύ σημαντική ισοπαλία, που τον διατηρεί μόνο πρώτο στη βαθμολογία των Play Off, μετά από τέσσερις αγωνιστικές στο μίνι πρωτάθλημα.

Τι δική της μίνι ανάλυση για το παιχνίδι έκανε και η Κλαμπ Μπριζ, μέσα από την επίσημη της ιστοσελίδας, με δεδομένο ότι σε λίγες ημέρες οι δύο ομάδες κοντράρονται, για το πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Conference League.

Μεταξύ άλλων, αναφέρουν οι Βέλγοι:

«Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μετά από μισή ώρα αγώνα με τον Γκατσίνοβιτς, και μάλιστα σκόραραν για δεύτερη φορά, στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Νόρντιν Άμραμπατ.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου, έκανε τριπλή αλλαγή κι αυτό έφερε αμέσως αποτελέσματα. Μόλις τρία λεπτά αργότερα, ο αριστερός μπακ Μπάμπα Ράχμαν μείωσε σε 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν πλέον να το πιστεύουν απόλυτα και κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης, λίγο πριν το τέλος, χάρις σε γκολ του Μαγκομέντ Οζντόεφ που είχε περάσει ως αλλαγή».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Εμπαπέ και Αλ Κελαϊφί

Σύμφωνα με την Parisien, Κίλιαν Εμπαπέ και Νασέρ Αλ Κελαϊφί ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση λίγα λεπτά πριν από το...

Στην ίδια κατηγορία