Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Στατιστικά στοιχεία για το ΠΑΟΚ – ΝΠΣ Βόλος

Δημοφιλή

Η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης της 4ης αγωνιστικής των Play Offs της Stoiximan Super League 2022-23 κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος στο γήπεδο της Τούμπας. Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα και την προϊστορία του Δικεφάλου κόντρα στον ομάδα της Μαγνησίας.

Όπως αναφέρει το paokfc.gr:

«Αυτή είναι η 9η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες στην Stoiximan Super League, με τον ΠΑΟΚ να παραμένει αήττητος, αφού έχει έξι νίκες και δύο ισοπαλίες απέναντι στην ομάδα που έχει τις λιγότερες παραστάσεις στη μεγάλη κατηγορία από όσες συμμετέχουν. Αυτή είναι η πρώτη τους κόντρα για την διαδικασία των Play Offs.

Ο ΠΑΟΚ είχε σημειώσει έξι γκολ απέναντι στον Βόλο στα πρώτα τους τέσσερα ματς ανεξάρτητα έδρας και έπειτα ακολούθησε η εντυπωσιακή ισοπαλία της Τούμπας με 4-4.

Μέχρι τότε όλα τα γκολ ήταν από διαφορετικούς ποδοσφαιριστές, με τον Λημνιό να είναι ο πρώτος που βρήκε δίχτυα στην ιστορία των αναμετρήσεων και μετά να προσθέτουν το όνομα τους οι Πέλκας, Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Ίνγκασον, Κρμέντσικ.

Στο εντυπωσιακό 4-4 σκόραρε δύο φορές ο Α.Ζίβκοβιτς , ενώ γκολ βρήκε και ο Άκπομ που κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και στο ματς του δεύτερου γύρου, τη νίκη με 4-0 του ΠΑΟΚ μέσα στον Βόλο. Με αυτό τον τρόπο έγιναν οι πρώτοι ποδοσφαιριστές που σκόραραν απέναντι στον Βόλο παραπάνω από μια φορά. Ο Α.Ζίβκοβιτς μάλιστα είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ των μεταξύ τους αναμετρήσεων, αφού σκόραρε και στο τελευταίο εντός με τον Βόλο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά του, ο Βόλος δεν είχε καταφέρει να σκοράρει στα τρία πρώτα ματς με τον ΠΑΟΚ εντός και εκτός έδρας, αλλά στις 10 Ιανουαρίου 2021, άνοιξε το σκορ στην Τούμπα με τον Κιάκο (11′) και στη συνέχεια δέχθηκε τρία γκολ (29′ Σβαμπ – 66′ Ίνγκασον – 90′ Κρμέντσικ) για το τελικό 3-1.

Στο φετινό πρωτάθλημα αναμετρήθηκαν στην τελευταία αγωνιστική κάθε γύρου, με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί 3-0 στην Τούμπα με σκόρερ τους Ολιβέιρα, Α.Ζίβκοβιτς και Αουγκούστο, ενώ στον Βόλο επικράτησε με 1-0 χάρη στο γκολ του Μπράντον Τόμας».


Τελευταία νέα

Τι ώρα φτάνει το Άγιο Φως στην Ελλάδα

Η τελετή Αφής του Αγίου Φωτός για το Πάσχα των Ορθόδοξων πρόκειται να γίνει το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου...

Στην ίδια κατηγορία