Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σπουδαία κίνηση από την Λέσχη Φίλων ΠΑΟΚ Γρεβενών

Δημοφιλή

Μία σπουδαία κίνηση πραγματοποιήσε η Λέσχη Φίλων ΠΑΟΚ Γρεβενών, καθώς προχώρησε σε μία δωρεά στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ανάρτηση του συνδέσμου:

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε σαν κοινωνία αλλά και σαν σύνδεσμος φιλάθλων του ΠΑΟΚ, αγνοώντας οικονομικές δυσχέρειες και κυρίως, το προσωρινό, αλλά επιζήμιο απ’όλες τις απόψεις, κλείσιμο του χώρου που στεγαζόμαστε, από τον γνωστό υπουργό του Ε.Μ., η οπαδική μας υπόσταση και η πίστη μας σε αυτά που έχουμε διδαχθεί μέσα από το κίνημα που λέγεται ΠΑΟΚ, δεν θα μας εμπόδιζε να δείξουμε έμπρακτα και όχι με λόγια την αλληλεγγύη μας, όπου χρειαζόταν ….και το ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ είναι ένα μέρος που μας χρειάζονται….

Σήμερα 4/1/2023 αντιπροσωπεία του club μας, βρέθηκε στο ΓΝΓ όπου μας υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά και συγκίνηση, η διευθύντρια κ.Καπάτου Ευτυχία , η οποία δέχτηκε την δωρεά μας στην χειρουργική μονάδα του νοσοκομείου, με τηλεοράσεις και κλινοσκεπάσματα.

Ο ΠΑΟΚ για εμάς ήταν, είναι και θα παραμείνει ένα κίνημα….οι συμμορίες βρίσκονται στα έδρανα….

Υ.Γ. Ετεροχρονισμένα βραβεύτηκε σήμερα από την διευθύντρια του ΓΝΓ ,το club μας , για δωρεά που είχε γίνει τον καιρό της πανδημίας του covid….

Από το 1926 μόνο περηφάνια!


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚτσήδικη «τρέλα» στην Stark Arena (video)

Απίθανη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Euroleague, εκφράζοντας...

Στην ίδια κατηγορία