Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Σοκαριστικές στιγμές στην Ισπανία! (video)

Δημοφιλή

Σοκαριστικές σκηνές σε αγώνα για την τρίτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος, με ποδοσφαιριστή να καταρρέει στον αγωνιστικό χώρο και να μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα, στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης ανάμεσα στην Κόρδοβα και την Ρασίνγκ Φερόλ, ο Ντράγκι Γκούντελι της γηπεδούχου κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο σοκάροντας τους πάντες.

Ο διαιτητής ενήργησε αμέσως και αποφάσισε την οριστική διακοπή του αγώνα, ούτως ώστε ο ποδοσφαιριστής να διακομισθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται. Το παράδοξο είναι πως ο Γκούντελι, όταν ανέκτησε τις αισθήσεις του, ζητούσε να παραμείνει και να συνεχιστεί το παιχνίδι, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ισπανικά Μέσα.

Με την ταχύτατη επέμβαση των γιατρών και τη χρήση απινιδωτή ανέκτησε τις αισθήσεις του και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, παρότι ο ίδιος ήθελε να συνεχίσει το ματς. Τα νέα για την υγεία του είναι ευχάριστα, καθώς η Κόρδοβα με ανάρτησή της τόνισε ότι ο Γκούντελι πέρασα καλά τη νύχτα και μάλιστα θα επιστρέψει σύντομα στα καθήκοντά του, χωρίς να διευκρινίζεται κάποια χρονική διάρκεια.


Τελευταία νέα

Ξεχωριστή μέρα για τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ

Ξεχωριστή είναι η σημερινή (4/5) μέρα για τον σούπερσταρ του ΠΑΟΚ, Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, καθώς κλείνει τα 24 του...

Στην ίδια κατηγορία