Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Σοκ στις καθυστερήσεις

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ κρατούσε το τρίποντο μέχρι τις καθυστερήσεις του αγώνα με τον ΟΦΗ, όταν δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης από τον Διαμαντή.

Ο Δικέφαλος μπήκε μπροστά στο σκορ στο 10΄, όταν ο Βιεϊρίνια βρήκε τον Νάρεϊ κι αυτό με έξοχο σουτ νίκησε τον Στίβενς (αρχικά ο σκόρερ είχε υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ, αλλά με υπόδειξη του VAR το γκολ, ορθώς, μέτρησε).

Στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ πλησίασε σε δεύτερο γκολ με τον Ολιβέιρα, ενώ ο ΟΦΗ απείλησε με τον Ντιουσέ (αμφότεροι αστόχησαν από πλεονεκτικές θέσεις).

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ έλεγξε το ρυθμό και στο 84΄ ο Τόμας θα μπορούσε να σπρώξει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα, αλλά δεν τα κατάφερε. Μέχρι που φθάσαμε στην τελευταία φάση του αγώνα, όταν ο Διαμαντής με κεφαλιά αξιοποίησε εκτέλεση κόρνερ, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

ΟΦΗ: Στίβενς, Λάρσον, Πασαλίδης (62΄ Ντουρμισάι), Ντιουσέ, Γκερέρο (84΄ Μπιφουμά), Ντίκο, Βούρος, Διαμαντής, Περέα (84΄ Στάικος), Μεγιάδο, Μπαλογιάννης (79΄ Θοράρινσον).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ινγκασον, Κουλιεράκης, Βιεϊρίνια (25΄ Τσαούσης), Ντάντας, Κούρτιτς (80΄ Σβαμπ), Αουγκούστο (72΄ Ελ Καντουρί), Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Ολιβέιρα (72΄ Τόμας).


Τελευταία νέα

Πόνος ήτανε και… πάει

Ο Ζόαν Σάστρε χτύπησε στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ ωστόσο, αυτό το γεγονός δεν τον απέτρεψε να...

Στην ίδια κατηγορία