Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΣΟΚ με νεκρό βρέφος που βρέθηκε πεταμένο στα σκουπίδια!

Δημοφιλή

Μπροστά σε ένα φρικιαστικό έγκλημα βρίσκονται οι αρχές με θύμα ένα νεογέννητο βρέφος στη Βραυρώνα. Όπως μετέδωσε το Live News το βρέφος πιθανότατα δολοφονήθηκε από τους γονείς του οι οποίοι εργάζονται το τελευταίο διάστημα σε ξενοδοχείο στη Βραυρώνα και στη συνέχεια ο πατέρας του το πέταξε στα σκουπίδια. Οι γονείς συνελήφθησαν. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά οι γονείς είναι αλλοδαποί και όπως πιθανότατα καταγγέλθηκε το βρέφος λίγο μετά την γέννησή του εξαφανίστηκε.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο δωμάτιο των γονιών και βρήκαν τον χώρο μέσα στα αίματα και διαπίστωσαν από τις κάμερες ότι ο πατέρας του μωρού το πήρε και το πέταξε σε κάδους απορριμμάτων έξω από το ξενοδοχείο. Έγινε έρευνα στους κάδους απορριμμάτων και δυστυχώς διαπιστώθηκε ότι είχε περάσει ήδη το απορριμματοφόρο και είχε πάρει τα σκουπίδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr η γυναίκα πήγε το βράδυ της Πέμπτης (09/05/2024) στο νοσοκομείο με αιμορραγία. Οι γιατροί που την εξέτασαν διαπίστωσαν ότι ήταν έγκυος αλλά δεν μπορούσαν να προσδιορίσουν αν απέβαλε ή αν γέννησε κανονικά. Και οι δυο γονείς μέχρι στιγμής κρατούν κλειστό το στόμα τους και δεν έχει διαπιστωθεί αν το μωρό γεννήθηκε ζωντανό ή νεκρό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το… γούρι του Κυριάκου με το υπέροχο όνομα (pic)

Οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν έχουν σταματημό στον ΠΑΟΚ, με τον Κυριάκο Κυριάκο να αποκαλύπτει το...

Στην ίδια κατηγορία