Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Σοκ από… Γερεμέγιεφ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ κρατούσε τη νίκη επί του Παναθηναϊκού με τα γκολ των Τόμας και Ζίβκοβιτς μέχρι τις καθυστερήσεις, όταν ο Γερεμέγιεφ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Mόλις στο 2΄ ο Παναθηναϊκός απείλησε με τον Τζούρισιτς, που σούταρε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Κοτάρσκι.

Στο 19΄ ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ. Ο Ζίβκοβιτς «τρύπησε» την άμυνα του Παναθηναϊκού από τα δεξιά, ο Κωνσαντέλιας μόλις που βρήκε την μπάλα, ο Μπρινιόλι δεν μπόρεσε να διώξει κι ο Τόμας από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 29΄ ο Κοτάρσκι έδιωξε το σουτ του Κώτσιρα, αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Παλάσιος με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης. Στο 42΄ ο Μπρίνιολι πρόλαβε με έξοδο τον Κωνσταντέλια, ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Μπερνάρ σούταρε έξω από το δεξί δοκάρι του Κοτάρσκι.

Στο 49΄ ο Τόμας δεν πρόλαβε το γύρισμα του Κεντζιόρα και στην επόμενη φάση η προβολή του Πολωνού μπακ του ΠΑΟΚ έφυγε έξω από το δεξί δοκάρι του Μπρινιόλι.

Στο 55΄ ο Παλάσιος βρέθηκε σε θέση βολής, σουτάροντας έξω από το αριστερό δοκάρι του Κοτάρσκι.

Στο 57΄ ο Τόμας, αν και έξω από την περιοχή και σε πλάγια θέση, επιχείρησε σουτ, που τράνταξε το δοκάρι του Μπρινιόλι. Αλλά στο αμέσως επόμενο λεπτό ο ΠΑΟΚ ανέκτησε το προβάδισμα, όταν ο Τάισον πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Χουάνκαρ για τον Ζίβκοβιτς, ο οποίος με έξοχο φαλτσαριστό πλασέ έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία του Μπρινιόλι.

Στο 88΄ ο Κοτάρσκι έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ την κοντινή κεφαλιά του Γεντβάι, ενώ στις καθυστερήσεις το σουτ του Σαμάτα έφυγε άουτ. Και στην τελευταία φάση ο Γερεμέγιεφ με κεφαλιά έκανε το 2-2.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Χουάνκαρ (82΄ Μλαντένοβιτς), Τσέριν (76΄ Βιλένα), Αράο, Παλάσιος (70΄ Μαντσίνι), Τζούρισιτς (70΄ Βέρμπιτς), Μπερνάρ, Ιωαννίδης (82΄ Γερεμεγέεφ).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης. Μπάμπα, Σβαμπ (71΄ Μεϊτέ), Τσιγγάρας (61΄ Οζντόεφ), Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (62΄ Ντεσπόντοφ), Τάισον (83΄ Μουργκ), Τόμας (71΄ Σαμάτα)


Τελευταία νέα

Γιαννάκης: «Πάμε να το πάρουμε»

Ο ΠΑΟΚ δίνει μεγάλο παιχνίδι στο Χαριλάου κόντρα στον Άρη, από τον οποίο εξασφάλισε το 0-1 στο πρώτο μέρος...

Στην ίδια κατηγορία