Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Σνάουτσνερ: «Τα παιδιά τα έδωσαν όλα»

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ Β γνώρισε την ήττα από τον Πανσερραϊκό με 1-0, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League 2.

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ πραγματοποιήσε δηλώσεις αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης.

Ο άμεσος συνεργάτης του Πάμπλο Γκαρσία αναφέρθηκε στην παραγωγική διαδικασία της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου, ενώ τόνισε πως ο πρωταρχικός στόχος είναι η ετοιμασία των νεαρών παικτών για την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Παλέψαμε πάρα πολύ, ήταν ντέρμπι κορυφής και φάνηκε, ήταν πολύ σκληρό παιχνίδι και οι δύο ομάδες σκέφτηκαν να μην δεχθούν γκολ, ήταν ένα ματς χωρίς πολλές φάσεις, εμείς δεν είχαμε ξεκάθαρες φάσεις, αλλά είναι κρίμα στην τελευταία φάση να δεχθούμε το γκολ. Έχουμε το κεφάλι ψηλά, τα παιδιά τα έδωσαν όλα, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας.

Έχουμε δύσκολα παιχνίδια, πολλά μαζεμένα ντέρμπι, με δύσκολους αντίπαλους, έχουμε τώρα τα ματς με Παναθηναϊκό Β και Μακεδονικό, που θα είναι δύσκολα ματς, είμαστε σε καλό δρόμο και συνεχίζουμε.

Τα παιδιά είναι μικρά όλα, παίρνουν τα πρώτα βήματα στο ανδρικό ποδόσφαιρο, δεν είναι εύκολο για αυτούς, είναι αλλιώς τα ματς στην Κ19 και αλλιώς απέναντι σε άνδρες, εμείς ετοιμάζουμε τους παίκτες για την πρώτη ομάδα».


Τελευταία νέα

Οπαδοί τη Μπριζ έστειλαν… δικό τους στο νοσοκομείο

Απίστευτα περιστατικά έλαβαν χώρα στη Φλωρεντία, και στην αναμέτρηση της Φιορεντίνα με την Κλαμπ Μπριζ για τον πρώτο ημιτελικό...

Στην ίδια κατηγορία