Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Σνάουτσνερ: «Είμαι περήφανος για τον Μαξ!»

Δημοφιλή

Για τον ΠΑΟΚ Β, αλλά και την εξαιρετική πορεία του γιου του, Μαξ, που αγωνίζεται στην Κ19 του ΠΑΟΚ, μίλησε ο άμεσος συνεργάτης του Πάμπλο Γκαρσία, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «City 106.1» και την εκπομπή «Full Επίθεση».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την πορεία της Εθνικής Κ17 της Πολωνίας μέχρι τα ημιτελικά του Euro, και την πορεία του γιου του, Μαξ:

«Φυσικά είμαι πάρα πολύ περήφανος για τον γιό μου. Φτάσαμε στα ημιτελικά του Euro. Παρακολούθησα όλα τα παιχνίδια, και τα προκριματικά και η ομάδα έπαιξε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, επιθετικό. Αυτό φάνηκε και στην τελική φάση του Euro, που σκοράραμε σε κάθε παιχνίδι πάνω από τρία γκολ, εκτός από ένα με την Ουαλία. Τώρα έχει εξασφαλίσει θέση για το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Για το αν περίμενε τέτοια εξέλιξη;

«Ναι, το περίμενα. Όταν είδα πως παίζει στην Κ19, κόντρα σε παιδιά δύο χρόνια μεγαλύτερα. Έπαιζε καλά, δεν φαινόταν διαφορά με τα μεγαλύτερα παιδιά, κάτι που σε αυτή την ηλικία δεν είναι εύκολο. Μόλις είδα πως παίζει, μίλησα με τον προπονητή της Εθνικής Πολωνίας, του είπα έχουμε ένα παίκτη εδώ στον ΠΑΟΚ, σας στέλνω όλα τα ματς που έχει παίξει, κι αν σας αρέσει να έρθει να δοκιμαστεί. Έτσι τον κάλεσε αρχικά σε κάποιες προπονήσεις και κάποια φιλικά. Όταν πήγε, κέρδισε τον προπονητή και συνεχίζει να βρίσκεται στην Κ17 της Πολωνίας. Πλέον, ετοιμάζεται για το Final 4 της Κ17. Ο άλλος γιος μου, ο Λέων, είναι στην Κ14. Η πιο σημαντική χρονιά είναι η επόμενη καθώς η Κ15 είναι στη Super League. Δεν μπορείς να πεις κάτι για αυτή την ηλικία, τώρα θα αρχίσει να κρίνεται τακτικά. Βλέπει τον Μαξ και τον κάνει να θέλει να προχωρήσει».

Για τι δουλειά στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ:

«Εμείς βλέπουμε τα παιδιά που έχουν σε όλα τα τμήματα των ακαδημιών αλλά και αυτά που έφυγαν από εμάς και κάνουν σταθερά επαγγελματικά βήματα όπως για παράδειγμα ο Τζοβάρας και ο Διαμαντής. Χαιρόμαστε που βλέπουμε τη δουλειά μας, όλοι οι προπονητές των ακαδημιών του ΠΑΟΚ χαιρόμαστε να βλέπουμε δικά μας παιδιά να ξεχωρίζουν».

Για το μέλλον του και την πορεία του ΠΑΟΚ Β:

«Ήταν μια ακόμα δύσκολη χρονιά καθώς κάναμε προετοιμασία τρεις μήνες! Κάναμε φιλικά, μετά πάλι φιλικά, και ήμασταν στο περίμενε για καιρό. Μας έμεινα δυο παιχνίδια και έχουμε στόχο να βρεθούμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Είμαστε στο γήπεδο 11,5 μήνες! Όσο για εμάς, θα πρέπει πρώτα να τελειώσει η χρονιά…».

Για τα κέρδη το ΠΑΟΚ Β:

«Θα σας αναφέρω τον Κουλιεράκη. Μετά την Κ19 πήγε στον ΠΑΟΚ Β και άρχισε να καταλαβαίνει το τι σημαίνει να παίζει απέναντι σε μεγαλύτερους, σε πιο έμπειρους. Ακολούθησε η σεζόν του στην πρώτη ομάδα. Δεν ήταν εύκολο να προσαρμοστεί αλλά είναι σίγουρο ότι βοηθήθηκε από την παρουσία του στον ΠΑΟΚ Β»

Για τα επόμενα παιδιά που θα ανέβουν:

«Θα μου επιτρέψετε να μην πω ονόματα αλλά θα ξέρετε και εσείς ότι υπάρχουν παιδιά να πάρουν την ευκαιρία τους. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε μια εξαιρετικά καλή παραγωγική διαδικασία».


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία