Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

SL2: Αποφασίζει η ΕΠΟ για Play Off και ομάδες Β

Δημοφιλή

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League 2 ολοκληρώθηκε, ωστόσο πριν από την κλήρωση των πλέι οφ και των πλέι άουτ, υπάρχει ένα μεγάλο ερώτημα για τη συμμετοχή σε αυτά των ομάδων Β. Φέτος αποφασίστηκε η επαναφορά των πλέι οφ και πλέι άουτ στο φορμάτ του πρωταθλήματος, ωστόσο στον κανονισμό των ομάδων Β αναφέρεται ότι αυτές δεν έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν σε αυτά. Αντίθετα, στην προκήρυξη της Super League 2 δεν υπάρχει μία τέτοια απαγόρευση.

Το θέμα έχει πάει στην ΕΠΟ, με την Εκτελεστική Επιτροπή να παίρνει την τελική απόφαση, καθώς κάτι τέτοιο προβλέπεται στον κανονισμό των ομάδων Β. «Με ειδικές οδηγίες της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, που μπορούν να εκδίδονται οποτεδήποτε, με άμεση ισχύ, ρυθμίζεται κάθε θέμα που αφορά τις Β ομάδες και δεν ρυθμίζεται από τον παρόντα κανονισμό με σαφήνεια», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Η ΑΕΚ Β θα αγωνιστεί στα πλέι οφ του Α’ Ομίλου, ενώ οι άλλες τρεις ομάδες Β θα πάρουν μέρος στα πλέι άουτ. Δικαίωμα προβιβασμού δεν έχουν οι ομάδες αυτές, αλλά από πέρυσι είναι δυνατό να υποβιβαστούν.

Πάντως, η ΑΕΛ εξέδωσε χθες ανακοίνωση ζητώντας από τη Super League 2 να μην συμπεριλάβει την ΑΕΚ Β στην κλήρωση των πλέι οφ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Οι επιλογές του Θαλή Θεοδωρίδη για την πρώτη ευκαιρία τίτλου! (pic)

Στις 13:45 είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ Morris για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της...

Στην ίδια κατηγορία