Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Σκοτείνιασε» η κορυφή για ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

«Κρύα» ήττα για τον ΠΑΟΚ με 0-1 στην Τούμπα από την ΑΕΚ, που απέδρασε με το γκολ του Αραούχο.

Το πρώτο ημίχρονο είχε πολύ ένταση, πάθος, μονομαχίες, αλλά ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες. Στο 7΄ ο Αμπραμπατ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κοτάρσκι, αλλά νωρίτερα ο Κουλμπάκοφ είχε σταματήσει τη φάση, κάτι που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Ο ΠΑΟΚ απείλησε στο 19΄ με τον Ολιβέιρα, η κεφαλιά του οποίου έφυγε άουτ.

Στο 65΄ ο ΠΑΟΚ «άγγιξε» το γκολ, όταν μετά την πάσα του Κωνσταντέλια, ο Ολιβέιρα σούταρε από πλάγια θέση κι ο Αθανασιάδης, με τη βοήθεια του δεξιού δοκαριού του, μπόρεσε με δεύτερη προσπάθεια να μπλοκάρει την μπάλα. Οχτώ λεπτά αργότερα ο προωθημένος Σάστρε πλάσαρε έξω από το αριστερό δοκάρι του Αθανασιάδη. Ο ΠΑΟΚ είχε τις ευκαιρίες, αλλά το γκολ ήρθε από την ΑΕΚ στο 80΄ με σκόρερ τον Αραούχο, αν και η φάση άρχισε από φάουλ στον Αουγκούστο. Στο 84΄ ο Τάισον έδωσε στον Τόμας, το σουτ του οποίου κατέληξε κόρνερ, ενώ στο 88΄ το γυριστό του Ελ Καντουρί έφυγε άουτ.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ινγκασον, Κουλιεράκης, Ρ. Σοάρες, Σβαμπ (46΄ Ντάντας), Αουγκούστο (85΄ Φ. Σοάρες), Νάρεϊ (61΄ Τάισον), Κωνσταντέλιας (72΄ Ελ Καντουρί), Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (72΄ Τόμας).

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Βίντα, Σιντιμπέ (83΄ Ρότα), Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Γιόνσον (46΄ Γκαρσία), Πινέδα (71΄ Μάνταλος), Αραούχο (83΄ Τσούμπερ), Αμραμπατ (62΄ Ελίασον).

 


Τελευταία νέα

Ξεμπέρδεψε και περιμένει το φινάλε ο ΠΑΟΚ Β

Με την νίκη στην έδρα του Αιολικού με 2-1, ο ΠΑΟΚ Β εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στην...

Στην ίδια κατηγορία