Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Σκόρερ και… μοντέλο!

Δημοφιλή

Αποτελεί ένα από τα μεταγραφικά αποκτήματα του περασμένου Ιανουαρίου για την ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ. Η Σάρον Σάπσον μιλά στη FORZA για το πρώτο της διάστημα στη Θεσσαλονίκη και τον Δικέφαλο, την γνωριμία της με την «καυτή» Τούμπα, αλλά και για την παράλληλη ενασχόληση της με το ποδόσφαιρο και το… μόντελινγκ!

Πως έμαθες για τον ΠΑΟΚ και τι σε έκανε να έρθεις στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη;

«Ο πατέρας μου ήταν ποδοσφαιριστής και έπαιζε πριν από αρκετά χρόνια στην Ελλάδα και την Καλαμάτα. Οπότε ήδη μου είχε πει για αρκετές ομάδες στην Ελλάδα και το επίπεδο του ποδοσφαίρου στη χώρα γενικότερα. Οπότε όταν αποφάσισα να ακολουθήσω το ποδόσφαιρο επαγγελματικά, ήξερα ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα για να ξεκινήσω».

Ποιες οι πρώτες σου εντυπώσεις από την ομάδα;

«Αυτή η ομάδα είναι απίθανη!  Έχω αντιληφθεί ήδη τη νοοτροπία του ΠΑΟΚ και το πάθος που υπάρχει μέσα στην ομάδα, την θέληση που υπάρχει για νίκες. Θέλουμε να δείχνουμε συνέχεια ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Όλο αυτό πιστεύω ότι μου ταιριάζει».

Η ενασχόληση του πατέρα σου ήταν αυτή που σε έφερε πιο κοντά στο ποδόσφαιρο;

«Ουσιαστικά είμαστε μια ποδοσφαιρική οικογένεια. Εγώ ξεκίνησα να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο περίπου στα εννέα μου χρόνια. Στην αρχή δεν σκεφτόμουν να γίνω επαγγελματίας, απλά έπαιζα γιατί μου άρεσε, μαζί με τα αδέρφια μου. Με το πέρασμα των ετών, ερωτεύτηκα περισσότερο το ποδόσφαιρο και αποφάσισα να το κυνηγήσω όσο πάει».

Πως είναι η καθημερινότητα στη Θεσσαλονίκη; Είναι αυτό που περίμενες;

«Μπορεί να ήμουν μικρή και να μη θυμάμαι πολλά πράγματα από την παρουσία μας στη Θεσσαλονίκη, αλλά ο πατέρας μου μου έλεγε πολλές ιστορίες για τη ζωή στη χώρα και για την τρέλα των οπαδών εδώ. Με βάση τα όσα έχω ζήσει μέχρι τώρα εδώ, μπορώ να πω ότι αυτή η πόλη είναι φανταστική. Ο καιρός είναι φανταστικός και ο κόσμος ευγενικός και «ζεστός». Δεν ξέρω γιατί μετακομίσαμε τότε στη Σουηδία, έπρεπε να μείνουμε εδώ».

Ποια τα σχέδια σου για το άμεσο μέλλον;

«Μου αρέσει πάρα πολύ ο ΠΑΟΚ, η Θεσσαλονίκη και η Ελλάδα γενικότερα. Αν μπορώ να μείνω εδώ για πάντα, θα το κάνω».

Είχες την ευκαιρία να βρεθείς στην Τούμπα, για αγώνα της ομάδας ανδρών;

«Ναι, πριν από μερικές εβδομάδες παρακολούθησα από κοντά το ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός. Ήταν εντυπωσιακό, δεν είχα βρεθεί ξανά σε τέτοια ατμόσφαιρα στο παρελθόν. Οι οπαδοί είναι πραγματικά τρελοί. Πουθενά αλλού δεν θα το δεις αυτό, ούτε στην Αμερική, ούτε όπου έχω παίξει, συνάντησα κάτι τέτοιο. Όλοι πρέπει να το ζήσουν μια φορά στη ζωή».

Ένα μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο;

«Πλησιάζουμε στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν και στα Play Off, όπου και θα κριθεί ο τίτλος. Οπότε θα ήθελα να τους πω ότι χρειαζόμαστε την αγάπη και την υποστήριξη τους, για να κατακτήσουμε ακόμα ένα τρόπαιο για την ομάδα».

Ασχολείσαι με κάτι άλλο πέραν του ποδοσφαίρου;

«Ναι δουλεύω σαν μοντέλο, σε μια εταιρία στη Σουηδία. Φυσικά προτεραιότητα μου είναι πάντα το ποδόσφαιρο, δεν θα χάσω ποτέ ούτε προπόνηση, ούτε αγώνα. Οπότε θα ασχοληθώ με το μόντελινγκ στις διακοπές, και οπότε προκύψει διαθέσιμος χρόνος».

Τι σου αρέσει να κάνεις στον ελεύθερο σου χρόνο;

«Προσπαθώ στον ελεύθερο μου χρόνο να μάθω την κουλτούρα της χώρας, να εξοικειωθώ με τη γλώσσα. Μου αρέσει να κάνω βόλτες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, να ζήσω λίγο με τον ελληνικό τρόπο».

 

 

 


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία