Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Σκορ και θέαμα

Δημοφιλή

Στο τελευταίο φιλικό επί κυπριακού εδάφους ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Αρη Λεμεσού με 4-1. Η αποστολή του Δικεφάλου πρόκειται να επιστρέψει αύριο στη Θεσσαλονίκη.

Ο Δικέφαλος άνοιξε το σκορ στο 33΄. Ο Μουργκ έσπασε την μπάλα στον Αουγκούστο και ο τελευταίος με δυνατό σουτ έκανε το 0-1.

Στο 58΄ μετά από ωραία συνεργασία, ο Νάρεϊ βρέθηκε έξω αριστερά, σέντραρε στον Τόμας, και ο Ισπανός με δυνατό σουτ έκανε το 0-2.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Κουαλιάτα έκανε δυνατή συρτή σέντρα από δεξιά και ο Σβαμπ με έξυπνο τακουνάκι έγραψε το 0-3. Στο 75’ ήταν η σειρά του Νάρεϊ να εκμεταλλευτεί μια λάθος έξοδο του τερματοφύλακα και να κάνει εύκολα το 0-4.

Το μόνο που κατάφεραν οι Κύπριοι ήταν να μειώσουν το σκορ στο 88’ με κεφαλιά του Σκεπίνσκι

Άρης Λεμεσού: Σωφρονίου (Γιέντεν 46’), Γιάγκο, Πηλέας, Μεντιούπ, Ντελμίρο, Στρούσκι, Γιαμπλόνκσι, Τζάβε, Μαγιαμπέλα, Στεπίνσκι, Γκομίς.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι (Ζίβκο Ζίβκοβιτς 61’), Σάστρε (Σελιμάι 66’), Ίνγκασον (Κάργας 46’), Νέσμπεργκ (Κουλιεράκης 46’), Ράφα (Βιεϊρίνια 46’), Φ. Σοάρες (Ντάντας 46’), Ντούγκλας (Σβαμπ 40’), Μουργκ (Ελ Καντουρί 46’), Ρικάρντο (Κουαλιάτα 46’), Κωνσταντέλιας (Νάρεϊ 46’), Ολιβέιρα (Τόμας 46’).


Τελευταία νέα

Σημαντική ήττα για Μπρεϊθγουέιτ

Δεν τα κατάφερε η Εσπανιόλ στον πρώτο τελικό ανόδου για τη La Liga, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα από...

Στην ίδια κατηγορία