Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Σκάνδαλο βιασμού από ποδοσφαιριστή σε βάρος ανήλικων

Δημοφιλή

Τα φαινόμενα απόπειρας βιασμού που βγαίνουν στη φόρα το τελευταίο διάστημα δεν έχουν τελειωμό, με την Premier League να βρίσκεται για ακόμα μια φορά στο επίκεντρο.

Το πρωτάθλημα της Premier League βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο για τους λάθος λόγους , αφού συνεχίζουν να εμφανίζονται στο προσκήνιο περιστατικά που δεν αρμόζουν στο αγωνιστικό επίπεδο της διοργάνωσης.

Αρχικά εμφανίστηκαν οι κατηγορίες προς τα πρόσωπα των Μέϊσον Γκρίνγουντ και Μπενζαμίν Μεντί, οι οποίες όμως στη συνέχεια αποσύρθηκαν , παρόλο που οι δύο ποδοσφαιριστές απομακρύνθηκαν από τους συλλόγους στους οποίους ανήκαν.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες της Athletic, υπάρχει και μια νέα περίπτωση αστέρα του πρωταθλήματος που αντιμετωπίζει αντίστοιχες κατηγορίες. Χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστό το όνομα του φερόμενου δράστη, στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η κατηγορία αφορά τον βιασμό δύο έφηβων κοριτσιών.

Μάλιστα, φαίνεται να μην είναι η πρώτη φορά που το όνομα του συγκεκριμένου απασχόλησε τις αρχές, καθώς το όνομα του είχε συνδεθεί με την κακοποίηση ενός άλλου 15χρονου κοριτσιού, τη δεκαετία του 1990.

Το δεύτερο θύμα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ισχυρίζεται ότι βιάστηκε στο σπίτι του δράστη, αλλά μέχρι το 2021 δεν είχε καταγγείλει το περιστατικό. Η υπόθεσή της ανατέθηκε στην ειδική ομάδα της αστυνομίας που ερευνά τα σεξουαλικά αδικήματα που διαπράχθηκαν σε βάρος παιδιών κάτω των 16 ετών, όμως η αστυνομία αποφάσισε να κλείσει την υπόθεση.

Αυτό συνέβη γιατί η Αγγλική νομοθεσία ορίζει ότι εάν το αδίκημα συνέβη μεταξύ 1956 και 2004, θα έπρεπε να είχε γίνει καταγγελία εντός ενός έτους. Χρονικό διάστημα που δεν τηρήθηκε στη συγκεκριμένη περίπτωση, άρα δεν μπορεί να υπάρξει με αυτά τα δεδομένα κάποιο πόρισμα.

Ο Γκρίνγουντ επέστρεψε στις προπονήσεις μετά την απόσυρση κατηγοριών για ξυλοδαρμό και απόπειρα βιασμού.

Ο Γκρίνγουντ επέστρεψε στις προπονήσεις μετά την απόσυρση κατηγοριών για ξυλοδαρμό και απόπειρα βιασμού.

Το συγκλονιστικό της υπόθεσης είναι ότι η Athletic αποκαλύπτει ότι γνωρίζει ποιος είναι ο δράστης και μάλιστα πρόκειται για έναν άνθρωπο που συνεχίζει να εργάζεται στον χώρο του ποδοσφαίρου χωρίς να έχει γίνει κάποια ενέργεια απέναντι στο πρόσωπο του.


Τελευταία νέα

Ο… τρυφερός πατέρας Μιρτσέα

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου κάνει ένα διάλειμμα από τους πάγκους και πλέον ακολουθεί συνεχώς τον ΠΑΟΚ θέλοντας να περάσει χρόνο...

Στην ίδια κατηγορία