Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2022

Σημαντικό… ραντεβού για Ουεντραόγκο

Δημοφιλή

Πέραν των ποδοσφαιριστών της πρώτης ομάδας, διεθνείς υποχρεώσεις θα έχει και εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ Β.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ισμαϊλα Ουεντραόγκο συνεχίζει να αποτελεί «μόνιμο» στέλεχος των κλήσεων της Μπουρκίνα Φάσο, έχοντας μάλιστα και συμμετοχή στο πρόσφατο Κόπα Άφρικα, όπου ήταν μέλος της ομάδας που έφτασε μέχρι τον μικρό τελικό της διοργάνωσης.

Ο νεαρός μέσος της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου, βρίσκεται για ακόμα μια φορά στις επιλογές της Εθνικής του, για τα… ευρωπαϊκά φιλικά με Κόσοβο και Βέλγιο.

Η Μπουρκίνα Φάσο θα αντιμετωπίσει στις 24 Μαρτίου τους Κοσοβάρους, ενώ λίγες ημέρες αργότερα, θα τεθεί αντιμέτωπη με το ισχυρό Βέλγιο (29/3) , σε ένα πραγματικά μεγάλο (έστω και φιλικό) «ραντεβού» για τον Ισμαϊλα Ουεντραόγκο και τους συμπαίκτες του.

Μάλιστα, ο νεαρός μέσος αναχώρει σήμερα, Δευτέρα (21/3) προκειμένου να ενσωματωθεί με την αποστολή της Εθνικής του, με τον Πάμπλο Γκαρσία να μην τον έχει διαθέσιμο για τα παιχνίδια με τον Πιερικό και τον Θεσπρωτό.

Τελευταία νέα

Η διάγνωση για Κουλιεράκη

O Κωνσταντίνος Κουλιεράκης επέστρεψε από τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδας με ενοχλήσεις στον αριστερό τετρακέφαλο. Kατόπιν ιατρικών εξετάσεων, στις οποίες...

Στην ίδια κατηγορία