Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Σημαντική απώλεια για την Καλαμάτα

Δημοφιλή

Δεδομένου ότι η Καλαμάτα έχει ρεπό για το πρωτάθλημα της Super League 2 το ενδιαφέρον για την ομάδα της Μεσσηνίας εστιάζεται ήδη για την μεγάλη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη 14/12 στο Στάδιο της Παραλίας (έχει οριστεί για τις 4 μ.μ.) για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Νίκος Αναστόπουλος δε θα μπορεί να καθίσει στον πάγκο καθώς αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Εργοτέλη, αλλά ο πλέον άτυχος είναι ο αρχισκόρερ της Μαύρης Θύελλας (με 4 γκολ στο πρωτάθλημα), ο Γιάννης Πασάς, ο οποίος υποβλήθηκε προχθές σε αρθροσκόπηση και θα μείνει εκτός μάχης για έναν περίπου μήνα.

Την Παρασκευή (/12) αναμένεται να κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Δικέφαλο, ενώ παράλληλα διαμορφώνεται ένα πρόγραμμα παράλληλων δράσεων που θα δώσει εορταστικό τόνο στην ιστορική συνάντηση. Στο πλαίσιο αυτό θα βραβευθούν από την ΠΑΕ Καλαμάτα οι έμπειροι προπονητές, Αντώνης Μαυρέας και Βασίλης Γεωργόπουλος, οι οποίοι ως ποδοσφαιριστές φόρεσαν τις φανέλες και των δύο ομάδων.


Τελευταία νέα

Η δήλωση του Τερίμ μετά το «διαζύγιο» με τον Παναθηναϊκό

Ο Φατίχ Τερίμ αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, με τον Χρήστο Κόντη να αναλαμβάνει εκτός απροόπτου...

Στην ίδια κατηγορία